Ga naar inhoud

Moderator op vakantie


happy211
 Delen

Aanbevolen berichten

Lieve leden,

 

Komende maand neem ik een korte vakantie van mijn moderatortaken. Ik ga binnenkort trouwen en zit nu volop in de voorbereidingen, en ga daarna ook nog even fijn op huwelijksreis. 

Vanaf 15 juni ben ik weer op volle kracht aanwezig, maar ik verwacht niet dat ik jullie een volle maand kan missen, dus af en toe zul je me nog wel online zien. 

  • Vind ik leuk 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Alvast een hele fijne bruiloft en huwelijksreis gewenst! Geniet van alle voorbereidingen (ook al is het waarschijnlijk druk), je gaat ze misschien nog missen als de bruiloft voorbij is 😉 

(En ja, ik spreek uit ervaring, haha. Een beetje net als toeleven naar Kerstmis en dan is het ineens januari... Maar misschien ben ik gewoon een beetje sentimenteel aangelegd. 🤣)

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

We hebben een fantastische trouwdag gehad, en een ontzettend leuke huwelijksreis! Artemis en Apollo konden gewoon lekker thuis blijven, een vriendin logeerde in ons huis terwijl we weg waren. Maar toch is er niets fijner dan die lieve snuitjes weer te zien als je terug bent.

 

Kostte wat moeite om weer terug te komen in het oude ritme, maar ik ben weer helemaal terug.

Screenshot_20220618-211812_Gallery.jpg

  • Vind ik leuk 7
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie nu pas dit topic, en dacht net heeee, eindelijk bijna haar trouwdag! Maar toen las ik de data en zag ik dat je dus inmiddels getrouwd bent! Van harte gefeliciteerd! 😃🥳❤️ Fijn om te lezen dat de dag helemaal geslaagd was en jullie huwelijksreis ook zo leuk was. Prachtige foto!

 

 

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .