Ga naar inhoud

Dag lieve Fluffy


bunnyandme
 Delen

Aanbevolen berichten

Afgelopen maandag is mijn lieve konijntje Fluffy op een afschuwelijke wijze om het leven gekomen, ik ben er helemaal kapot van. 

 

Zijn gebit was erg slecht, waardoor hij ongeveer om de maand een gebitsbehandeling nodig had en erg veel moeite had met eten. Maandag na zijn gebitsbehandeling belde de DA mij. 

De DA vertelde dat de operatie goed was verlopen maar dat Fluffy's gebit extreem slecht was en dat Fluffy's maag ook erg leeg was. De DA wist niet zeker hoe lang Fluffy nog zou kunnen leven. Eenmaal thuis gekomen leek het redelijk goed te gaan met Fluffy, hij had zelfs een heel klein beetje gegeten. (fibafirst gemengd met water) Ik ben even weggegaan om zelf iets te eten, maar toen ik terug kwam zag Fluffy er slecht uit. Een aantal minuten later leek het beter met hem te gaan, dus toen probeerde ik hem dwangvoeding te geven. Opeens begon hij te stikken/hij werd erg benauwd, ik raakte in paniek. Met trillende handen heb ik de DA gebeld en ze gesmeekt om meteen naar mijn huis te komen. Helaas kon de DA niet meer veel toen, we hebben toen besloten om Fluffy te laten inslapen. Het was zo ontzettend eng om Fluffy te zien stikken, ik voelde me zo machteloos. Ik voel me zo schuldig en ik heb de afgelopen dagen nauwelijks geslapen en gegeten. 

 

In december 2021 is Fluffy op koppelvakantie in een opvang geweest. Ik ben zo blij dat hij toch nog een maatje heeft gehad. Haar naam is Rika, ze hebben ongeveer 3 maanden samen geleefd. Uiteindelijk heb ik ze toch uit elkaar moeten halen, Rika had Fluffy namelijk aangevallen (waarschijnlijk omdat hij verzwakt was) 

Uiteraard ga ik opzoek naar een nieuw maatje voor Rika. 

 

Lieve Fluffy, wat ga ik je ontzettend missen. Je wou altijd op schoot zitten en geaaid worden, je hield van slapen in de zon, knuffelen met Rika en lekker eten ondanks dat je waarschijnlijk pijn had. Je maakte prachtige binkies toen je na een periode van ziekte eindelijk weer beter was. Ik mis je lieve schattige snurk geluidjes die je maakte als je sliep, mijn kamer is ineens zo ontzettend leeg en stil zonder jou. Nu hoef je gelukkig nooit meer pijn te hebben. 

Fluffy was 6,5 jaar oud.

1AD7DAD1-F3DF-4613-81B1-32EECC54EA3F.jpeg

A3EF8448-451A-4D65-9362-754F496499DB.jpeg

E59AECE5-BFF4-4A45-A40E-8E2DCD12649C.jpeg

D5642918-261F-4103-99CF-ED4C3EA17B4C.jpeg

  • Verdrietig 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 4 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .