Ga naar inhoud

Het algemene konijnen en warm weer topic 2022


Evee

Aanbevolen berichten

Voor wie het heeft gemist, al kan ik het me bijna niet voorstellen, vanaf morgen hebben we op verschillende plekken alweer temperaturen van 30+ graden. De hele week blijft het zoals het er nu uit ziet warm, met het toppunt aankomend weekend. Als je nog koelelementen en flessen in de vriezer moet leggen, is het slim om hem vandaag nog even vol te stouwen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn moeder is al heel lief weer de hele dag aan het controleren en frisbees en bevroren flessen aan het neerleggen in de ren. Als ik haar toch niet had op het moment ❤️
 

Voor Tumtum en Yoda allebei een koelvest besteld 2 weken geleden. Die kwamen toen nét na de hitte binnen. Maar die zullen we de aankomende dagen zeker gaan gebruiken!! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pfff ja... het zit weer tegen de 30 graden binnen. Iedere dag krijg ik de hitte er moeilijker uit, dus dan start je al warmer dan de dag ervoor. Nu de boel ff open, want binnen en buiten zijn inmiddels gelijk en dan maar weer tot laat opblijven om er wat warmte uit te krijgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee vastgeprikt en Losgeprikt dit topic
  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .