Ga naar inhoud

Castratie Sofie


Evee

Aanbevolen berichten

Sofie is echt heel knorrig geweest naar mij na haar castratie, maar inmiddels komt ze wel weer uit de hand eten en begint de rust en het vertrouwen weer een beetje terug te komen.

 

Mijn dierenarts vertelde overigens gisteren dat ze deze week ook een voedster had moeten laten inslapen wegens baarmoederkanker, uitgezaaid naar de longen. Een dametje van 7 jaar oud. En dat het helaas geen uitzondering is, dat er echt regelmatig voedsters alsnog geopereerd moeten worden op latere leeftijd, of ingeslapen omdat het echt al te ver is. Dus dat het goed is dat ik de keuze gemaakt heb voor Sofie. Als ik zie hoe snel Sofie hersteld is, ben ik ook blij dat ik de keuze op deze leeftijd gemaakt heb.

  • Mee eens! 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja zeker een goede keuze. Ik zou het echt heel onprettig vinden, een ongecastreerde voedster. Dan liever even de castratie, maar liever nog gecastreerd geadopteerd, dan dat je op latere leeftijd bij de gekste dingen moet denken aan kanker. Als ze nu wat krijgen weet je in elk geval zeker dat het dat niet is. 

  • Mee eens! 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .