Ga naar inhoud

Hoeveel betaal je gemiddeld aan afstandskosten voor een konijn?


Vidhia

Aanbevolen berichten

Op 5-1-2022 om 17:56, Eefje zei:

Ik vind zelf de konijnenherberg in Moergestel de fijnste opvang in Brabant. Ik rijd daar vanuit Nijmegen heen. Dit omdat zowel de rammen als voedsters gecastreerd worden uitgeplaatst en de konijnen echt ruime verblijven hebben vergeleken met andere opvangen. Na castratie verblijven ze in de opvang ook al zoveel mogelijk in groepen, zodat ze niet in hun eentje hoeven te wachten. En de doorloop is daar heel vlot, ze hebben nauwelijks konijnen die daar langer dan een paar weken zitten. 

Hoeveel betaal je gemiddeld als je je konijntje bij de opvang wilt brengen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

20 euro bij Konijnenopvang Joy met inderdaad een uitzondering voor konijnen afkomstig uit de opvang. Daarnaast, als je het echt niet kán betalen dan kan er ook altijd in delen betaald worden of eventueel zelfs afgezien worden van de afstandsbijdrage.

 

Uit onderzoek (nog niet gepubliceerd) door SKB in 2019 bleek het volgende:

 

Quote

Daarnaast vraagt 82% van de opvangen een afstandsbijdrage als iemand een dier bij hen brengt; deze ligt gemiddeld op 26 euro, maar er zijn ook opvangen die nog een extra bijdrage vragen, bijvoorbeeld voor medische kosten. Deze liggen gemiddeld op 23 euro.

 

De extra bijdrage gaat dan vaak om een toeslag die voldaan moet worden als het konijn niet gecastreerd en/of gevaccineerd is en werd door een kwart van de ondervraagde opvangen gevraagd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .