Ga naar inhoud

Abces Siemson


Aanbevolen berichten

Hmm... Zou kunnen. Aan de andere kant kan hij overal goed hij en mag ik gewoon aan zijn oor en rond die omgeving zitten. Hij krabt wel zoals een normaal konijn doet en kan bv ook goed bij zijn bdk.

Ik weet dus ook niet zo goed of hij zich voorheen wel goed waste, ik moet zeggen dat ik me niet kan herinneren dat hij dat wel deed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie eigenlijk niet zo goed iets kaals.. de roze plekjes? Misschien een reactie op de druppels ofzo dat op de huid komt. Het zag er bij Noellie toen ook best eng en heftig uit maar echt alleen bij haar oor. En waar het wat nattig werd ervan. En omdat het dagelijks moest kon ze die vette rommel er ook niet goed uit wassen. Bij Siem komt er natuurlijk wat meer rommel uit.. ik weet niet of het heel ernstig is. Het kan door de vettigheid of medicatie zijn. Misschien smaakt het vies en wast hij daarom zijn kopje niet goed? Toch is het niet verkeerd om het bij een dierenarts na te vragen. Stel het is toch nog niet helemaal over of een beginnende complicatie dan ben je er in elk geval vroeg bij. Maar het kan ook niets ernstigs zijn en wat ik al zei gewoon een vieze smaak zijn waardoor hij niet wil wassen. Enz. 

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een langdurig ernstig ziek konijn gehad die op den duur vieze ogen kreeg. (Zijn traanbuizen zijn 2 keer doorgespoeld maar dat hielp niet.) Als ik dan voorzichtig zijn ogen schoonmaakte met gekookt koud water op een keukenpapiertje dan lieten de haartjes ook los en werd het een kaal plekje. Daar lijkt dit op.

 

Maar goed om na te vragen/te laten bekijken bij de dierenarts.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .