Ga naar inhoud

Qila


Evee
 Delen

Aanbevolen berichten

Gisteren hebben we Qila in laten slapen. Ze had een tumor in haar hoofd, achterin haar neus. Dat wisten we al ongeveer 1.5 maand. Gisterochtend hadden we het nog niet aan zien komen, ze was heel rusteloos, maar liet verder niet veel merken. We merkten natuurlijk wel dat het niet goed ging. Ze had het veel benauwd, veel reversed sneezen, had vaak kuchjes en probeerde dan massa in haar keel weg te slikken, af en toe een bloedneus. Maar ze at goed, was levendig. Heeft nog lekker gespeeld deze week in de tuin en buiten met bevriende hondjes. Op weg naar de loods maakte ik deze foto nog, ik vond het licht mooi van de opkomende zon en de mist. Ik heb hem zelfs op mijn sociale media gedeeld. Nog niet wetende hoe de dag verder zou lopen.

 

 

Qila123.jpg

 

In de loods was ze nog onrustiger, ze ging wel 20 keer verliggen, kon geen rust vinden. Piepte veel. Tijdens het kalmeren en aaien ontdekte ik een flinke hotspot op haar rug, verstopt tussen de dikke vacht. Ik weet zeker dat ze die donderdag nog niet had, dus dat heeft ze waarschijnlijk 's nachts gedaan. Dierenarts gebeld, we konden zalf halen.. Maar als ik ergens op haar buik of achterhand duwde, ook al was het niet in de buurt van de hotspot, krijste ze van de pijn. En dat terwijl ze al een aardige dosis pijnstillers kreeg. We voelden haar ellendigheid, ze kroop bijna in mij op schoot en wist niet waar ze het moest zoeken. Geen stress, geen pijn hadden we tegen elkaar gezegd. Qila is alles behalve kleinzerig, ze weet pijn zo goed te verbergen. Als zij pijn laat zien, dan is het echt foute boel. Dus gisteren was de dag van de onvermijdelijke, maar zo lastige keuze. We hebben haar laten gaan. 😭

  • Verdrietig 16
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat verschrikkelijk om haar te moeten missen, zo'n lief en belangrijk lid van jullie gezin. Qila, met haar kenmerkende uitdrukkingsvolle kop, haar prachtig dikke opgewekt gedragen staart als ze voor je uit liep, haar voorkeur voor koele tegels, gezellige rustige aanwezigheid ook in de loods, dappere dodo........jullie lieve sledehond. Wat een verdriet. Alle sterkte. 😢

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo heftig en snel gegaan allemaal.. 

Het zal stil zijn in huis zonder haar, een hond geeft je zo veel vriendschap en gezelschap, wat zullen jullie een verdriet en gemis voelen.. 

 

Ze heeft een geweldig leven gehad bij jullie, beter had ze het niet kunnen treffen. 

 

Heel veel sterkte ♥️

 

En Qila, speel maar fijn bij de regenboog 🌈

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor alle lieve berichtjes. 

 

Het is inderdaad heel snel nog gegaan, maar dat hadden we ook wel verwacht. Dat ze opeens zou laten merken dat het fout zit, en het dan ook gelijk goed fout zit. 

 

Het is wel echt heel gek hoor, ruim 12 jaar honden hebben, en nu opeens niet. We zijn helemaal ontregeld qua dagritme. Geen wandelingen meer. Geen eetmomentjes. Geen interactie op de dagelijkse gewoontes die je samen had. De spulletjes echt op ruimen, niet meer in het zicht hebben liggen. Het voelt echt leeg en kaal. Gelukkig hebben we nog katten in huis, dat het niet helemaal leeg is. 

 

En allebei flink verkouden en grieperig, geen corona, maar dan merk je dat het dus ook gewoon invloed heeft op je weerstand als je je maatje verliest. 

  • Verdrietig 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het echt ontzettend lief dat we zoveel berichtjes, en ook veel kaartjes ontvangen hebben met steun nadat we Qila hebben laten inslapen. Ook meerdere kaartjes van leden hier van het forum. Ik schiet elke keer vol als er één bij de post zit, maar echt, jullie zijn geweldig! ❤️

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 2 maanden later...

Gisterochtend,  voor het sok incident, hebben we de as van Qila uitgestrooid op het strand. Toen we terug in de bus stapten, was the scientist van Coldplay op de radio, en vloog er een ijsvogel naast mijn raam met de bus mee. 

 

Ze hield van de plasjes die bij laag water blijven staan op het strand, dus dit leek ons een mooie plek:

 

Resizer_16435507927550.jpg

  • Verdrietig 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .