Ga naar inhoud

Onverwacht nestje..


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal, 

 

Ik ben me net wild geschrokken. Ik bracht mijn Franse hangoor net zijn brokjes en vers water, zie ik achter haar toilet ineens een nestje dat beweegt.. En blijken we 4 baby Nijntjes te hebben!

We hebben half jaar oude Vlaamse reus, ze mogen elke dag samen in de tuin struinen. Maar blijkbaar is de Vlaamse reus een mannetje! Ze hebben gelukkig allebei een apart hok dus ze gaan vanaf nu niet meer bij elkaar maar wat nu.. Ik heb al even op internet gekeken naar wat ik moet doen maar hebben jullie nog tips voor me?

 

Groetjes

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Bunnybunch is geen fokkersforum en promoot vooral het adopteren van konijnen uit konijnenopvangen. Dat is ook de reden dat wij alleen een vragenforum hebben voor onverwachte nestjes en geen onderdeel voor konijnenfokkers. Nu je gerichte raad gekregen hebt, wordt dit topic gesloten.

 

Informatie over fokken & nestjes is hier te vinden:

https://www.bunnybunch.nl/informatie/category/Voortplanting

 

Regels van ons forum vind je hier:
https://www.bunnybunch.nl/algemene-voorwaarden-forum

 

Mocht je toch nog met vragen zitten, kun je de zoekfunctie van het forum gebruiken en als daar ook geen antwoord te vinden is, kun je een nieuw topic starten. Wees in dit nieuwe topic zo volledig mogelijk over de situatie waarover je vraag gaat, dat geeft ons een beter inzicht in de situatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .