Ga naar inhoud

Nieuw hok?


HaileyMeyers

Aanbevolen berichten

Hallo!

Ik heb een vraag over een nieuw konijnenhok ons konijnenhok hebben we nu al een dikke 3 jaar 

Het bestond uit;

Een hok met dicht bovendeel en ren met planken erop voor tegen de regen 

Maar heeft iemand een goede site voor een gemiddeld groot konijnenhok die niet te duur is 

En een ren heeft met dak en een hok van 2 verdiepingen ik ben al heel lang opzoek maar vind nooit echt de perfecte site en hok 

Alvast bedankt! Groetjes 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas is het aanbod van kant-en-klare hok+ren met voldoende ruimte niet zo groot, en kom je vaak best duur uit. Ik heb een paar jaar een opstelling gehad met een hok van marktplaats met twee losse overdekte rennen aan elkaar gekoppeld. Maar echt lekker racen en binkies maken lukte niet omdat ze moesten afremmen voor het tussenstukje. Echt perfect was dat dus ook niet, en nu ben ik zelf een ren aan het bouwen. Dat is eigenlijk de enige manier om eem ren te krijgen die aan mijn wensen voldoet, voor een goed budget.

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kippenrennen, kattenrennen en volières komen vaak nog wel in wat grotere maten voor. Zelf met volierepanelen een ren maken doen ook veel konijnenbaasjes (zelf panelen maken of kant en klare panelen kopen). En zijn afhankelijk van het gaas soms ook wel geschikt voor konijnen.  Maar het is lastig hoor, de standaard konijnenhokken zijn zo onlogisch en onpraktisch voor konijnen. Vaak kun je beter investeren in een veilige, goede ren en een los (honden)hok als schuilhok gebruiken. 

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .