Ga naar inhoud

Konijn bang voor bbq


Michelle08

Aanbevolen berichten

Hi allemaal!
Zijn er hier nog meer konijntjes bang van de bbq? Ze staat helemaal niet dichtbij de bbq en ze staat niet in de rook, maar zodra de bbq ook maar 5 seconden aanstaat begint ze te stampen en gaat ze richting haar nachthokje. Ze komt er pas uit als ze zeker weet dat we klaar zijn met bbqen😅 Reageren konijnen misschien op de geur van vuur…?? Geen idee, wel opvallend! Heeft jullie konijn dit ook?

Groetjes!!

aangepast door Michelle08
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier zijn ze al bang als we iets aan het bakken in de koekenpan in de keuken, (het is dan niet zwart geblakerd). Alle 4 zitten ze dan hard te stampen of zijn ze aan het gooien met van alles en nog wat.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zolang ze wel een verblijf hebben waar ze zich prettig en veilig voelen, een maatje om tegenaan te kruipen hebben, is een keer iets spannend of eng vinden niet zo een groot probleem. Ze moeten natuurlijk niet zo dicht bij de barbecue staan dat ze alleen maar rook in het verblijf krijgen, maar dat lijkt mij logisch. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vlekje is echt 0,0 bang voor de barbecue. Soms ligt ze zelf in der ook dat vind ik dan weer niet zo chill. Terwijl ze gewoon zat plek heeft om niet in de rook te zitten.

Vlekje is eigenlijk nergens bang voor zelfs niet voor de grasmaaier en voor honden. Het enige is auto rijden of als er zo'n speelgoed autootje die op afstand bestuurbaar is door de tuin rijdt.😂

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .