Ga naar inhoud

Futloos


Lindavdb
 Delen

Aanbevolen berichten

Hii Allemaal,

 

Ons konijn is net twee weken bij ons. Vanochtend lag ze languit en had moeite om een fijn plekje te vinden, ik dacht dat het door de warmte kwam.

 

Koelpads voor haar neergelegd, maar ze wilde er niet op. 
 

Vanmiddag hadden we het hok verschoond rond 1530 en daarna heeft ze pas twee plasjes gedaan en nog niet gepoept. Ze heeft maar een beetje hooi gegeten sinds het hok verschoond is en nauwelijks wat gedronken. Ze kruipt telkens in haar hokje en als ze eruit is slaapt ze.


Over het algemeen is ons konijn actief en op ontdekking uit! 

 

Is dit normaal? 
 

Ik hoor graag jullie reacties 

 

Groetjes Linda

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeft ze nog wel gegeten en gekeuteld voordat je het hok ging verschonen? Dit is geen normaal gedrag, een konijn dat niet eet is altijd spoed! Na 24 uur niet eten liggen de darmen stil en kan je konijn overlijden. Bel dus direct de dierenarts die dienst heeft! Meestal hoor je wel wie er dienst heeft als je een dierenarts belt, of het staat op de website. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat ze wat gegeten en gekeuteld heeft! Hou het even goed in de gaten en bel de dierenarts als je het niet vertrouwt. Bij dit soort dingen kun je beter te snel bellen dan afwachten. Maar hopelijk blijft ze nu regelmatig wat eten en knapt ze weer op!

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .