Ga naar inhoud

G31L konijntje


Steven Wouters

Aanbevolen berichten

Zo zo, 

Sinds vrijdag is barry weer thuis. Hij heeft weinig tot geen last gehad van de castratie, in tegendeel...

 

Vanaf het begin is het duidelijk dat Barry er mee geholpen is. Hij is veel rustiger, liever en gezelliger. Daarnaast is het me ook opgevallen dat de toilettraining veel beter gaat. Barry heeft amper op de sofa gekeuteld. En als het er eens eentje was, dan leek het per ongeluk. Plasjes gaan plots ook steeds vaker in het toilet. Hoewel ik dit weekend wel 2 plasjes heb mogen ontvangen. Hij lag op mijn schoot, heel ontspannen.

2 andere broeken maar een propere sofa later. 😅

Hoewel Barry het al erg goed deed is hij nu echt een kanjer! 

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een geweldig nieuws, joh! Meestal duurt het wel even voor de hormonen uit het konijnenlijf tot bedaren gekomen zijn na een castratie en hij o.a. niet meer zo fanatiek zijn territorium wil afzetten met zijn plasjes en keutels. Je boft maar met Barry. 👍 Hij blijft nog 2 weken vruchtbaar, maar aangezien hij nog geen vriendinnetje heeft, hoef je je daar nu geen zorgen om te maken. Krijgt hij nog wel een vriendinnetje, want dat is wel het beste voor een groepsdier als een konijn. Hij heeft warmte, bescherming, steun en hulp nodig van een konijn, mensen zijn daar echt geen vervanging voor. Denk je erover na, alsjeblieft? Voor Barry.

 

 

 

  • Mee eens! 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

19 hours ago zei JokeC:

Wat een geweldig nieuws, joh! Meestal duurt het wel even voor de hormonen uit het konijnenlijf tot bedaren gekomen zijn na een castratie en hij o.a. niet meer zo fanatiek zijn territorium wil afzetten met zijn plasjes en keutels. Je boft maar met Barry. 👍 Hij blijft nog 2 weken vruchtbaar, maar aangezien hij nog geen vriendinnetje heeft, hoef je je daar nu geen zorgen om te maken. Krijgt hij nog wel een vriendinnetje, want dat is wel het beste voor een groepsdier als een konijn. Hij heeft warmte, bescherming, steun en hulp nodig van een konijn, mensen zijn daar echt geen vervanging voor. Denk je erover na, alsjeblieft? Voo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .