Ga naar inhoud

Mijn konijn heeft pijn en ik weet even niet meer wat ik moet!


maaykeg

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei maaykeg:

Ja... ik bedoel niet echt rechtop staan op zn achterpoten. Maar meer zoals een hond of een hert staat: dus gewoon op vier poten. En de achterbenen dus op zn tenen. Dus dat ie best ver van de vloer is met zn buik. In plaats van normaal met zn hielen op de grond. Het is heel lastig om dit te beschrijven merk ik 🤓

 

Merk je dit vooral als hij loopt, dat hij meer zo vooruit stapt ipv te huppen met zijn hele achterpoten? Dat doet mijn voedster namelijk ook heel vaak als ze ergens achter of tussendoor wil. Dus misschien moet hij nog een beetje wennen aan het kleinere verblijf dan hij gewend is, dat hij daarom wat voorzichtiger loopt ipv grote hupsen te maken?

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij doet het soms stilstaand, maar inderdaad meer als ie loopt. Dus dat kan het heel goed zijn! Inmiddels eet ie steeds iets beter hooi en groen. Nog geen ‘brokjes’. En hij ligt ook wat beter 🙂 al zie ik wel dat ie af en toe nog pijn heeft. Het lijkt beter te gaan! Hoera!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .