Ga naar inhoud

Gezondheid Olaf


Mira11

Aanbevolen berichten

Heb je Liz meegenomen naar de da? Heeft ze ook nog een soort van afscheid kunnen nemen? Merk je dat ze uit haar doen is vandaag? 

Vind het zulk rotnieuws, lijkt me echt verschrikkelijk om je konijntje in te moeten laten slapen, echt hartverscheurend. En dan om zo’n oneerlijke reden, dat ze die konijnen langharig doorfokken. Zal met die teddy’s dan nu ook wel veel misgaan. 😢 echt heel zielig, arme beestje. 

Heb je hem meegekregen van de da? Nog een afscheidsritueel of iets gehouden? 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor alle lieve berichtjes. 

@BaasjevanBrownie Liz is mee geweest naar de dierenarts. Olaf is gaan slapen met haar naast hem in de reismand. Gelukkig sliep hij snel en het liep zover mogelijk rustig. De dierenarts was zelf ook rustig en begripvol. Dat was fijn, zeker in zo'n moeilijke situatie. Hij liet mij echt de keuze. Het voelde niet goed en eerlijk naar Olaf toe om weer te proberen. Maar aan de andere kant twijfelde ik ook. Ik wilde hem niet te vroeg laten gaan maar ook niet te laat. Een moeilijk dilemma.

Feit was gewoon dat hij steeds meer medicijnen erbij kreeg en steeds viel alles stil. Hij is wat keren "onverwachts" naar de dierenarts geweest om alles weer op gang te krijgen. Al met al ging het de afgelopen maanden achteruit. 

Olaf is begraven in de tuin. De zon begon spontaan te schijnen, dat was fijn. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh jeetje Mira! Wat hefting zo ineens! Je bent zo hard bezig geweest voor hem! Dan moet het ontzettend zwaar zijn geweest om dan toch de knoop door te moeten hakken. 
Respect dat je hem nog mee naar huis genomen hebt en nog zo bij Liz hebt kunnen leggen. Ik denk dat dat heel erg goed is geweest voor haar, ondanks dat ze hem nu zo mist. Maar dat zal voor jullie niet anders zijn..... 

Heel veel sterkte!

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .