Ga naar inhoud

Fotowedstrijd februari 2021: Konijnenliefde


Aanbevolen berichten

De fotowedstrijd van februari 2021 heeft als thema Konijnenliefde ❤️ 

Februari... de maand van Valentijnsdag! Hoe leuk is het om deze dag te vieren met het aller-allerliefste in je leven... je raadt het al: je konijnen natuurlijk! 

 

We zijn erg benieuwd hoe jouw huisdieren deze leuke maand vieren. Heb je een konijnenstel zo klef als honing of ben je stiekem in het bezit van de grootste knuffelkont op aarde, die jóu geen moment met rust laat? Kom maar op met de inzendingen en laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema !
 

De spelregels op een rij:
- 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen.
- Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen.
- Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen.
- Het is de bedoeling dat het een foto is die je zelf gemaakt hebt. De foto mag bewerkt zijn / een filter hebben.
- Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand.
- Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd.
- Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en alle deelnames kunnen gedeeld worden op de bunnybunch social media kanalen.
- De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand,  ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel.

 

Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic

 
Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's!
Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden, daarvoor is een apart topic, het discussietopic fotowedstrijden 2021

 

Verzin iets leuks en inzenden maar !!

Succes !

  • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites

Lekker floppen/knuffelen in de zetel tegen de benen van de baasjes (waarbij hij ons ook graag overlaadt met kusjes). Zo heeft onze allerliefste knuffelbeer het graag! 🥰

20C0B031-D646-4235-A0E0-28943AA11A2C.jpeg

  • Vind ik leuk 8
Link naar bericht
Delen op andere sites

Konijnenliefde = als je schuilplekje geen plekje is, maar je vriendje 🥰 Als je als getraumatiseerd beestje bij alles dat “eng” is meteen onder je vriendje wegkruipt, want daar is het veilig. En dat hij dan zijn pootjes “om je heen slaat” en je helemaal aflikt 😍 

41E30BBA-EA20-4418-8458-C566141BBC4B.jpeg

  • Vind ik leuk 11
Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .