Ga naar inhoud

Diaree en wellicht coccidiose?


Dropje&Clyde

Aanbevolen berichten

Ach wat sneu, veel veel sterkte!

Ik snap je twijfel, ik heb dat ook gehad. Laat het even bezinken, nu kun je die beslissing nog niet nemen, het is nog zo vers. Zolang Clyde het goed doet is er geen haast bij. 

Heel veel sterkte met het afscheid, je hebt er alles aan gedaan..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel erg bedankt voor alle lieve reacties. Geeft me toch wat troost. Clyde was de hele dag nog gewoon aan het eten, wassen en slapen, maar wilde wel vaker en langer geaaid worden dan normaal. Nu had ik Clyde net in zijn nachthok geroepen met wat brokjes en hij sprong er gelijk in (dit doe ik elke avond). Maar toen hij erin sprong, leek het alsof hij toen realiseerde dat hij alleen was. Ik kwam hem nog een schijfje komkommer brengen, maar dat wilds hij niet. De brokjes ook niet. Aaien wilde hij wel heel graag.

 

Ik ga hem goed in de gaten houden dat hij wel blijft eten en anders heb ik nog wat dwangvoer liggen..

  • Verdrietig 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag was Clyde weer lekker gras aan het eten. Snoepjes hoefde hij niet veel van, maar het schijfje komkommer is opgegeten en hij zat aan het hooi. Wel wilde hij geaaid worden. Normaal kwam hij altijd met Dropje naar me toe rennen en als ik geen eten had rende hij weer weg. Nu kom ik de ren in, roep ik hem, biedt snoepje aan maar dat hoeft niet en wil geaaid worden. Hij is dus nog niet de oude en eet minder maar tot nu toe genoeg. Ben toch wat voorzichtig en kijk regelmatig of hij wel eet.

 

Ben er nog niet over uit wat ik met Clyde ga doen, maar wel dat ik eerst de wormenkuur afmaak voordat er verandering komt. Behalve natuurlijk als het van tevoren slechter met hem gaat.

 

Bedankt voor het meeleven!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .