Spring naar bijdragen

Gezien op marktplaats 2021


Recommended Posts

Heb jij een advertentie gezien op marktplaats of andere online verkoopsites en wil je die onder de aandacht brengen bij de andere Bunnybunchers? Dan kan dat in dit topic. 

 

Het mogen advertenties zijn waarin je iemand wijst op een koopje voor dierbenodigdheden, maar het kan ook om konijnen of andere dieren gaan. Of juist om iets heel geks, wat je onder de aandacht wil brengen. In dit topic mag het allemaal, als je je maar aan de forumregels  houd. 

 

Je mag linken naar de advertentie, hoewel het wel de bedoeling is om wel even erbij te typen waar het er over gaat, soms worden advertenties namelijk verwijderd van de verkoopwebsite. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

https://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/vogels-toebehoren/m1621308411-speelgoed-voor-vogels-kan-je-voer-in-doen-nieuw-in-doos.html?previousPage=lr

 

Ik heb vanavond in Spijkenisse de trixie snack kubus gekocht voor drie euro en ze heeft er nog 2 te koop. Wie weet wilt een van jullie hem ook wel. Nieuw in de verpakking. Zie link.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Pasted as rich text.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .