Ga naar inhoud

Konijn laat blindedarmkeutels liggen


Annasbeestenbende

Aanbevolen berichten

Er is niet per de iets mis met boerenkool, maar boerenkool kan, net als andere koolsoorten, sneller voor gasbuikjes zorgen, zeker als je konijn het nog niet gewend is. Witlof en andijvie zijn wat dat betreft een veiligere keuze, maar ook aan deze (en alle andere) groentesoorten moet je konijn wennen en begin je dus met een klein stukje om te zien hoe je konijn erop reageert. Gaat het goed, dan kun je elke dag een iets groter stukje geven.

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Met het lijstje van groenten van BunnyBunch die de konijnen mogen in je hand/gedachten kun je bijna altijd een paar seizoensgroenten kiezen die voordelig zijn. Als ik eerlijk ben dan pas ik de salades die ik elke dag voor onszelf maak vaak aan aan wat de konijnen ook mogen. Wat extra nootjes of pitjes voor onszelf erover en smullen maar. 😁 Niet iedereen is zo gek als een deur natuurlijk, maar in de praktijk valt het reuze mee, want de seizoensgroenten zijn voor onszelf het gezondst dus daar kies ik dan toch al vaak voor. Misschien vinden je ouders het helemaal niet erg als je bijvoorbeeld een blaadje witlof of andijvie, sprietje peterselie of selderij, blaadje basilicum, stukje bleekselderij, reepje paprika, klein stukje sla, stukje broccoli van jullie eigen portie aan je konijn geeft?  Wel eerst stapje voor stapje opbouwen natuurlijk, maar dat advies had je al gekregen. 🙂 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .