Ga naar inhoud

Zonder hooi zitten


Nurlaiqa Kaplan

Aanbevolen berichten

Het is wel belangrijk dat je konijn altijd toegang heeft tot onbeperkt hooi. Het is belangrijk voor de darmen. Als hij het hooi nog op eet wat in zijn kooi ligt, en dat is genoeg, dan is er niet zo'n probleem. Maar dan moet je wel kijken of hij dat nog op eet. Mijn konijnen eten namelijk geen "oud" hooi meer.

Of je probeert iemand te regelen (kennis, familie, vrienden?) die voor je langs de dierenwinkel willen rijden voordat hij dichtgaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hooi is wel iets waar ze niet zonder mogen komen te zitten, het is echt het meest belangrijke voedsel voor konijnen, vooral door de lange vezels die er in zitten die zo belangrijk zijn voor de spijsvertering.

 

Je kan het hooi in het hok nog een beetje opschudden, als de konijnen niet te kieskeurig zijn eten ze er misschien nog wel iets van. 

Heb je wel stro in huis? Anders is dat ook nog een soort alternatief voor de korte termijn. 

Is er een supermarkt in de buurt? Die hebben vaak ook budget kleine pakjes  hooi, niet de beste kwaliteit, maar beter dan niets. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .