Ga naar inhoud

Spock & Dude uit elkaar


Spock & Dude

Aanbevolen berichten

Hoi, was tijdje niet op forum. Heb sinds december m'n konijntjes. Zie hier.

Kreeg toen veel nuttige tips.

Spock & Dude zijn nu even uit elkaar. Dude is eigenlijk een meisje (voedster) en Spock is een ram. Ze zijn nu 3 maanden. In het eerder genoemde topic kreeg ik al de tip dat ze na 3 maanden tijdelijk in aparte hokken moesten. Toen maar gelijk hok erbij gehaald. Vrijdag was 't dan zover. Spock & Dude waren vaak behoorlijk aan het vechten, heb ze toen maar apart gezet. Ze zijn altijd beste maatjes. knuffelen, oren likken enzo. Ook vrijdag tussen de gevechten door waren ze lief voor elkaar.

Over drie maanden maar laten castreren en hopen dat ze elkaar weer net zo lief vinden.

Heb de hokken naast elkaar gezet. Op elkaar zou minder ruimte kosten, maar zo kunnen ze elkaar nog wel zien. Dude z'n kooi staat bijna altijd open. Hij loopt het meest rond. Spock heeft minder behoefte z'n hok uit te komen. Dude zit vaak voor Spock's hok en knabbelt eraan. Hij (zij) wil weer erg graag bij Spock zijn. Hoop echt dat ze weer bij elkaar kunnen als ze gecastreerd zijn, wat denken jullie?

DSC00702.JPG

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee hoor!! tot 6 maanden wachten s nergens voor nodig! ier zijn ze gecastreerd toen ze beiden vier maanden waren!

maar even over de andere situatie..... de omschrijving van de situatie komt op mij over als een typishe "rammen"situatie!!

hoe zeker ben je van een ram en een voedster?

dus hoe aak en door wie is dit gecheckt??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .