Ga naar inhoud

Insecten eten


Evee

Aanbevolen berichten

Ik denk dat ik het wel zou eten. Met krekelpoeder, dus die beestjes zijn niet meer herkenbaar als krekel. Dan krijg ik het wel weg, denk ik. Een krekel of meelworm in een beslagje en dan gefrituurd zou ik ook wel eten. Mijn man heeft een keer een toastje met kaas en meelwormen gegeten. Hij vond het niet bijzonder smaken.

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Ik denk dat het eten van insecten helemaal geen gek idee is. Gelatine vindt toch ook geen enkele vleeseter een probleem? Of wat te denken van collageen? Wat ik me afvraag, zouden mensen wel lezen dat er krekel in zit, of alleen high proteïne zien staan en denken, shiny verpakking... aanbieding, meenemen! Oke, er staat een krekel op, maar wie is die meteen opgevallen?

Link naar reactie

Van de schildluis inderdaad. Het valt niet te voorkomen dat er bij dat proces ook geplette schildluizen in de stof die ze afscheiden terecht komen. Los daarvan zitten er ook altijd wat insecten in tomatenpuree en appelmoes e.d. Er is geen fabriek die tomaat voor tomaat controleert, dus ook daar is het niet te voorkomen dat er een klein percentage aan insecten in terecht komt.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .