Ga naar inhoud

Fotowedstrijd november 2020: Schuilen


Renske34
 Delen

Aanbevolen berichten

De fotowedstrijd van oktober heeft als thema "Schuilen".

 

Wellicht herkenbaar voor velen: je bent onderweg om je konijnen weer van een lekker avondmaal te voorzien en je mist er eentje. Na lang zoeken zit hij... *zucht* soms op de gekste plekken. Verstopt in een bloempot, tussen de boeken in de kast? Zo ontstaat er regelmatig (net niet) een hartverzakking. Schuilen kan ook een heel lief gezicht zijn: samen onder het kleinste afdakje gepropt, lekker knus tegen elkaar aan. 

 

Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema !

Bewerkte foto's zijn deze maand niet toegestaan. 
 

De spelregels op een rij:
- 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen.
- Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen.
- Bewerkte foto's zijn alleen toegestaan als dit in de opdracht van de maand is genoemd.
- Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen.
- Het is de bedoeling dat het een foto is van een dier dat van jezelf is (tenzij het thema anders aangeeft) en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn.
- Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd.
- Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en op de bunnybunch facebookpagina, instagram en pinterest.
- De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand,  ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel.

- Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand.

 

Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic

 
Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's!
Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden, maar kun je kwijt in via de link hier onder:

 

 

Verzin iets leuks en inzenden maar!!

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .