Ga naar inhoud

Secret Santa 2020


Secret Santa  

82 leden hebben gestemd

 1. 1. Doe jij mee aan secret santa op bunnybunch?

  • Ja
   23
  • Nee
   58


Aanbevolen berichten

De derde editie alweer van Secret Santa op Bunnybunch! Doe jij mee?

 

Het is een raar jaar, waar veel evenementen en activiteiten niet door gaan. Gelukkig is Secret Santa wel helemaal corona-proof! 

 

WAT IS SECRET SANTA?
Vind jij het leuk om cadeautjes te geven en te krijgen? Dan is dit iets voor jou! Meld je aan voor Secret Santa. Het is eigenlijk een soort ouderwets lootjes trekken zoals je kent van sinterklaas, alleen maken wij er een sinter-kerst versie van en doen we dit met de Bunnybunch forumleden!

 

Achter de schermen hussel ik alle namen van iedereen die mee doet. Begin november krijg je de naam door, voor wie jij een cadeau mag gaan samen stellen.

 

Rond 10 december verzend iedereen het pakket, en krijg je dus ook van een onbekende gever een pakje opgestuurd! De uitpak pret gaat dan pas echt beginnen, en je moet ook nog raden van wie jij het pakket ontvangen hebt! We verwachten natuurlijk ook een uitpakverslag hier op het forum, dat mag een verhaal zijn, maar je mag natuurlijk ook foto's en filmpjes plaatsen! 

 

HOE DOE JE MEE?
Stuur een priveberichtje naar mij, Evee. Je kan je aanmelden tot en met 31 oktober.

Iedereen mag mee doen (mits lid van het bunnybunch forum), ben je onder de 18 vraag dan wel toestemming aan je ouders om mee te doen. Je deelt namelijk je adresgegevens wel met ons (mij & de andere forum beheerders) en met jouw secret santa, en het is wel de bedoeling dat je er zelf wat geld aan uit geeft om het pakket samen te stellen en te verzenden.

In het priveberichtje geef je je naam en adres door, en een lijstje met dingen die je graag zou willen krijgen, maar vermeld ook eventuele dingen die je echt niet wil krijgen. Je kan ook in je aanmelding vermelden welke huisdieren je allemaal hebt en of er andere dingen zijn waar je het leuk voor zou vinden iets voor in het pakket te krijgen (bijv. kindje op komst, nieuw huisdier op komst etc).


Voorbeeld van een aanmeldberichtje:

 

 

Ik wil mee doen met Secret Santa!

 

Mijn adres is:
Piet Proefkonijn
Hazepad 1
1111BB Keuteldorp

 

Eventueel wat algemene informatie, zoals bijvoorbeeld hoeveel en welke huisdieren je hebt en/of wat algemene informatie over jezelf die je wil delen. Dat helpt de gever een pakket samen te stellen met producten die je ook echt leuk vind en waar je iets aan hebt. 

 

Ik hou niet van:
een bepaalde kleur / wil geen etenswaren / draag geen make-up / heb geen bad / 2e hands producten / ben allergisch voor  / hou niet van kerst / glitters /   ... enz.

 

Ik hou wel van:
thee / chocolade / kaarsen / sieraden / puzzelen / unicorns / Disney / reizen / sokken (vergeet dan de maat niet te vermelden) / breien / haken / taarten bakken / boeken in een bepaald genre / een bepaalde diersoort / drop / games / films / puzzelen / Pokémon / een bepaalde stijl interieurspulletjes /  ...   enz.

 


Ben je iets vergeten in je berichtje en wil je er nog iets aan toevoegen? Je kan eventuele aanvullingen en extra informatie, die de gever helpen een leuk pakketje samen te stellen, ook in dit topic plaatsen. Dat kan de ontvanger later ook weer helpen om met de hints in het pakket uit te vinden wie zijn/haar secret santa is. Dit topic is dus gewoon lekker slowchat, voor alle vragen, opmerkingen en uitpak-verslagen! 

 

Mocht je aangemeld hebben, maar toch niet mee kunnen doen, meld het dan op tijd, het is vervelend als iemand wel veel tijd en moeite in een pakket stopt, maar niets ontvangt, dat willen wij dus echt voorkomen!


WANNEER HOOR JE VOOR WIE JE SANTA BENT?
In de eerste week van november krijg je door voor wie jij de Secret Santa bent. Je hebt dan een maand de tijd om een pakket samen te stellen.

 

WAT STOP JE IN HET PAKKET?

Dat mag van alles zijn. Konijnenspullen zijn voor de hand liggend, aangezien Bunnybunch een konijnenforum is. Maar je mag ook spulletjes voor het baasje of andere huisdieren in het pakket stoppen.

 

Als het goed is kom je met de tops en flops van de ontvanger wel een eind. Het mogen producten zijn die je koopt, maar 2e hands spulletjes mogen ook (tenzij de ontvanger heeft aangegeven dat echt niet te willen!). Houd het met 2e hands spulletjes wel schoon en netjes. Laat je creativiteit er gerust op los. Je bent zelf helemaal vrij om te kiezen voor bijv. 1 of 2 wat grotere cadeautjes, of juist meer kleinere cadeaus. Samenstellen kan aan de hand van de tops/flops maar bijv. ook aan de hand van forumberichten van het lid waar jij secret santa voor bent.

 

Hoe pak je het in? Dat mag je helemaal zelf kiezen. Je hoeft er geen compleet geknutselde surprise van te maken, een cadeaupapiertje is voldoende, maar het mag wel. Wil je een papiermaché konijn maken, ga je gang. Wil je dat niet, geen probleem. Leef je uit, of niet, als het totaal niet je ding is. Daar laten we jullie helemaal vrij in! Let wel op dat je het goed in pakt voor verzending zodat er niets kapot gaat. 

 

In het pakketje moet ook een hint zitten. Dat kan een gedichtje, tekening, rebus , kaartje (eventueel met tekst) of een simpele aanwijzing zijn, die je in het pakket stopt, zodat de ontvanger uit kan zoeken wie zijn of haar "secret santa" is. Dat mag best lastig gemaakt worden, bijvoorbeeld een verwijzing naar iets wat je op het forum getypt hebt, of naar namen van je huisdieren. Laat de ontvanger maar puzzelen van wie het afkomstig is!

 

HOE VEEL GELD KOST HET?
Het pakket moet een waarde van ongeveer €12,50 hebben, exclusief de verzendkosten. De verzendkosten komen er dus nog bovenop! Zowel forumleden uit Nederland als België mogen mee doen met deze actie.

 

Ik kan via de webwinkel eventueel een verzendlabel aanmaken, mochten er mensen zijn die dat willen. Dat kost binnen Nederland 5.50 euro, en van België naar Nederland 7.50 euro.

Andersom, van België naar Nederland weet ik niet precies wat het kost, maar zal het vermoed ik wel wat duurder zijn. Bedenk je dat wel voor je je aanmeld, zoek eventueel vooraf alvast even de kosten op zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

WANNEER VERZEND / KRIJG JE JE PAKJE?

Het is de bedoeling dat iedereen zijn pakje ongeveer tegelijk op de post doet, zodat ook iedereen het ongeveer tegelijk binnen krijgt. We verzenden daarom allemaal op of zo dicht mogelijk bij de datum DONDERDAG 10 DECEMBER het pakje. Je krijgt een paar dagen daarvoor nog een priveberichtje van Evee om je daar aan te helpen herinneren.

Ben je die datum niet thuis, en kun je het echt niet die dag versturen, verstuur het dan bij voorkeur eerder, maar wel duidelijk met de tekst er op dat het pas na de 10e uitgepakt mag worden. De ontvanger kan dan alvast vanaf de buitenkant raden wat er in zit, maar mag het pas uitpakken als iedereen z'n pakje verzonden heeft, dus pas na de 10e. Let wel op dat je die dagen dus wel ook je eigen secret santa pakketje gaat ontvangen.

 

Vergeet ook niet in dit topic te melden dat je het ontvangen hebt, met natuurlijk een leuk uitpakverslag er bij! En laat in het topic weten wie je denkt dat jouw secret santa is! Op de lijst in het topic houden we bij wie het al goed geraden heeft. Als het goed is heeft iedereen die een uitpakverslag plaatst, natuurlijk zelf ook een pakketje verzonden! 

 

We hopen dat jullie gezellig mee doen, dat er veel aanmeldingen zijn en wensen iedereen alvast veel plezier!

 

Aantal aanmeldingen tot nu toe: 18

 • Vind ik leuk 2
Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Reacties 398
 • Aangemaakt
 • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Populaire berichten

2/2 Zoveel cadeautjes en zo mooi gepresenteerd. Bijna zonde om uit te pakken. 😉   Maar ik heb ze natuurlijk wel uitgepakt en wat zijn ze leuk! Cadeautjes voor het hele huishouden, wauw! 😍

Vanmorgen werd ik al verrast met een secret santa pakket! Supersnel van PostNL 😉 en van mijn secret santa (In tegenstelling tot het pakket van bunnybunch wat maandag al verzonden is en wat ik nu nog s

Alles moest eigenlijk even geproefd worden, want zelfs de kaarten wilde Ozai met z'n eigen mond bekijken. 🤣     Ozai is echt super duper blij met de cadeau's! 😊😊 Hij wilde meteen

Ik ook! Heb mn aanmelding meteen naar @Evee gestuurd vanmiddag. Was nog bijna mn adres vergeten erbij te zetten 😶

 

@Punky🐰 in het andere Secret Santa topic had je mij geciteerd, maar die staat nu op slot dus ik reageer hier even. Ik wilde niet de nieuwsgierige Aag uithangen door te vragen waarom je niet mee mocht doen, maar ik dacht misschien is het een hele simpele reden en kunnen we je helpen ergens mee zodat je wel mee kan doen. Ik snap dat ze niet willen dat het adres bekend wordt. Sorry dat ik er naar vroeg, was niet mijn bedoeling om als betweter of zo over te komen. Vind het jammer dat je niet mee kan doen. 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Op zich kom je denk ik wel een eind met de hierboven gegeven suggesties, toch?

 

Bij mij ziet de info er bijvoorbeeld zo uit. Ik sta overigens alleen op de reservelijst, dus grote kans dat ik uiteindelijk niet mee doe en als dat wel zo is is er iemand afgehaakt of wat mis gegaan.

 

Citaat

 

Tips / tops / flops:

* Ik heb vier konijnen, drie katten en één hond. Iets voor de huisdieren is altijd leuk & welkom.

* Ik kan niet tegen melkproducten (lactose-intollerantie) en eet het liefst vegan.

* Ik heb een douche, een bad en geen gevoelige huid, wel voorkeur voor proefdiervrije & vegan producten.

* Ik draag niet veel make-up en ben daar ook erg kieskeurig in, dat dus liever niet.

* Ik ben getrouwd, geen kinderen, en werk als zzp-er, ik run de webwinkel hier op Bunnybunch.

* Kaarsen mag je ook gerust geven, maar het liefst niet te veel geur er aan, want daar is mijn man niet zo een fan van.

* Ik heb geen problemen met 2e hands producten.

* Naast konijnendingen zijn andere dier-thema dingen ook altijd goed. Otters, capibara's, egeltjes, pinguïns, malamutes, of verzin wat leuks.
* Ik wandel veel (met hond), en om mijn conditie op peil te houden loop ik hard. 
* Mijn schoenmaat is 39, mocht je iets van sokken ofzo willen geven.

* Ik hou niet van (nep)bont, kleding en spullen met tijgerprint/panterprint en bloemkool 😉

 

 

Ik denk dat bovenstaande wel genoeg inspiratie geeft om iets samen te stellen. Maar zo niet, ik ben behoorlijk actief op het forum, dus ook uit mijn forumberichten kun je vast wel inspiratie halen

 

 

 • Bedankt 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
1 uur geleden zei Marjoleink:

Ik kopieer mijn lijstje van vorig jaar wel, tel er een konijn bij op en klaar. Ik ben echt niet zo erg veranderd dit jaar.

 

Je hebt geen nieuwe hobby's opgedaan de afgelopen tijd? 😂

 • Haha 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
20 uur geleden zei JacinthaBrehler:

Ik ook! Heb mn aanmelding meteen naar @Evee gestuurd vanmiddag. Was nog bijna mn adres vergeten erbij te zetten 😶

 

@Punky🐰 in het andere Secret Santa topic had je mij geciteerd, maar die staat nu op slot dus ik reageer hier even. Ik wilde niet de nieuwsgierige Aag uithangen door te vragen waarom je niet mee mocht doen, maar ik dacht misschien is het een hele simpele reden en kunnen we je helpen ergens mee zodat je wel mee kan doen. Ik snap dat ze niet willen dat het adres bekend wordt. Sorry dat ik er naar vroeg, was niet mijn bedoeling om als betweter of zo over te komen. Vind het jammer dat je niet mee kan doen. 

Je kwam ook helemaal niet als betweter over hoor! Het is goed bedoeld! Dat weet ik wel! Je hoeft geen sorry te zeggen hoor!

 • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
20 minuten geleden zei trekkies:

ik ga dan morgen eens bespreken met mijn begleiding .

ik ga hier niet uitleggen hoe mijn geld wordt beheer ( sorry is iets te privé )

 

 

Dat hoeft ook niet. En het kost je bijna 20 euro, dat is best veel geld. Het is helemaal niet gek om daar even goed over na te denken.

 • Bedankt 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
23 uur geleden zei trekkies:

ik ga dan morgen eens bespreken met mijn begleiding .

ik ga hier niet uitleggen hoe mijn geld wordt beheer ( sorry is iets te privé )

 

 


Dat hoeft ook zeker niet hoor 🙃

Hoop dat je begeleiding het goed vind, zou leuk zijn als je mee mag doen. 😊

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .