Spring naar bijdragen
Emily Becquart

Koppelen

Recommended Posts

Als je echt geen neutraal terrein hebt, zou je de kamer waar het ene konijn het minst in is geweest zo goed mogelijk schoon en konijnengeurvrij kunnen maken en eventueel wat dingetjes/meubels verplaatsen, zodat het er toch anders en ‘nieuw’ uitziet.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Een ruimte kiezen, die vanaf nu voor de konijnen afsluiten. Ik weet niet wanneer je gaat koppelen, maar als dat bijv. pas over een paar weken is, dan dus echt die weken de ruimte afgesloten houden. 

 

Goed schoonmaken, zo veel mogelijk de geur er uit halen en zorgen dat er zo min mogelijk herkenning / territorium claim is, en dan in die ruimte een koppelren / ruimte maken (zonder te veel objecten er in). Voor een koppel kies ik meestal 2 a 2,5 vierkante meter ruimte als koppelruimte. Daarin zet ik in eerste instantie niets of hooguit een kruk of ondiepe doos  op z'n kant, meer een schotje / object om even een beetje uit het zicht te zitten dan een plek waar ze kunnen verstoppen. Pas als de koppeling de eerste fase door is, dan zet ik er meer in (toiletbakje, waterbak, hooi).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Pasted as rich text.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .