Ga naar inhoud

Anna wordt dominant en helpt Pieter!


Mieke2

Aanbevolen berichten

:hmmm:Wat ik nu heb meegemaakt...

Toen Pieter en Anna elkaar leerden kennen, was Pieter groter en (dus?) dominant. Maar erg slim is hij niet. Als je bijvoorbeeld met het voer aan komt zetten en het op de vaste plek in de kooi doet, blijft hij maar een beetje dom om zich heen kijken waar dat voer nou gebleven is. Ondertussen is Anna al naar boven gesprint en zit lekker te smikkelen. Na een tijdje hoort hij dat wel, of hij vraagt zich af waar ze gebleven is, en dan gaat hij toch ook maar naar boven.

Nu is Anna even groot en duidelijk dominant, wat hij best lijkt te vinden. Toen ik ze laatst voerde, ging Anna tot mijn verbazing niet naar boven, maar de ren in achter Pieter aan. Ze zette haar snuit tegen zijn brede achterwerk (ze houdt ook erg van snuit-voetballen), en duwde hem het hok in en de trap op naar de voerbak, waar ze hem los liet en gezellig naast hem ging eten! Heeft iemand zoiets ooit gezien??

Ze is duidelijk familie van mij, ik hou ook niet van alleen eten. En dat ze niet zelf eerst aan de slag gaat, moet toch wel duiden op ware konijnenliefde... :kissing:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .