Ga naar inhoud

5 lieve konijnenmeiden


mvanderklis

Aanbevolen berichten

:bunny1:

Wij hebben 5 lieve konijnenmeiden. Er zitten er 3 bij elkaar (martini, kleintje en trippeltrap) en de andere 2 zitten alleen (hummeltje en suus). Ze zijn wel allemaal vrolijk en gelukkig maar het liefst zien we ze allemaal lekker bij elkaar liggen.

Dat gaat niet lukken want als je ze bij elkaar zet dan wordt er gelijk gevochten, soms agressief en soms niet. Op echt neutraal terrein laten ze elkaar redelijk met rust. In de auto kunnen ze allemaal bij elkaar en kruipen ze allemaal tegen elkaar aan. Maar rondom het hok, als ze vrijlopen, dan gaat het weer fout.

Misschien is het een idee om er een mannetje bij te zetten.

We weten niet echt wat we nog moeten doen, maar misschien heeft er iemand een goede tip.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals je zelf al aangeeft gaat het op neutraal terrein wel goed. Het hok zit immers helemaal vol met hun geurtjes, en is dus ook "hun" terrein waarbinnen zij niemand willen hebben. Zij voelen zich immers de baas erover.

Waarschijnlijk doe je er het beste aan om er inderdaad een pittige gecastreerde ram bij te zetten om de balans wat in de groep te krijgen, en als je ze allemaal bij elkaar zet de hokken te gaan ontdoen van hun geuren om ze daarna erin terug te zetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

veel vrouwen samen geeft toch in de regel best vaak problemen. vrouwen zijn vaak heel terriotoriaal en hebben daarbi ook nog eens last van de opspelende hormoontjes

koppelen op neutraal terrein is prima!!! maar zal alleen werken als je dan de hokken en verblijven waar ze daarna in gaan wonen, helemaal met een sopje schoonmaakt.. en voorziet van allemaal schoon goed...... hiermee wis je de geuren van allemaal uit en wordt dit dus ook neutraal terrein!

een gecastreerde man erbij zorgt vaak voor een goed evenwicht in de groep! ondanks dat de man net altijd de leider hoeft te zijn brengt ie toch een evenwichtigheid met zich mee!

succes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .