Ga naar inhoud

'Blauw' oog


Pablo&Lola

Aanbevolen berichten

46 minuten geleden zei Pablo&Lola:

We wilden net haar medicatie en dwangvoer geven, maar ze slikt het nieteens meer door. De eerste twee hapjes gingen nog wel, maar verder laat ze alles uit haar bek stromen. Is dat niet een teken dat ze het zelf al opgegeven heeft? ☹️

Ah, dat is naar! Ik heb wel vaker konijnen die het uit hun bekkie laten stromen, ze kan zich ook gewoon vol voelen. Weet niet wat ze bij de DA gehad heeft? Krijgt ze ook een anti gas middel en is ze niet uitgedroogd? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank jullie allemaal voor jullie steun. ❤️ Het is echt ontzettend verdrietig, maar ik troost mezelf maar met de gedachte dat ik een opvangkonijn een mooi leven heb kunnen geven, al had ik haar graag een langer leven gegund, maar liever een kort en gelukkig leven dan een lang en ellendig leven. 

  • Vind ik leuk 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een ellende, je hebt zoveel voor haar gedaan, zo'n tof konijn, dikke mik met dondersteen Lewis, wat vreselijk jammer dat je niet langer van haar hebt mogen genieten, ze heeft zeker genoten van haar tijd bij jou, geen twijfel mogelijk. Heel veel sterkte.

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .