Ga naar inhoud

Ongeprovoceerd (?) aanvallen en bijten


Studentmetkonijn

Aanbevolen berichten

Wat vervelend, dat is altijd een lastige keuze om te maken, maar uiteindelijk moet je besluiten in voor het welzijn van je dieren, hoe naar het voor jezelf ook is. Misschien kun je met de opvang een regeling maken dat je haar om kunt ruilen voor een andere voedster, zodat je ram toch een maatje heeft, maar jij hopelijk wat minder kosten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel allemaal!

Na heel veel verdriet is ze dinsdag teruggebracht naar het asiel. Ik heb toen inderdaad een andere voedster mee naar huis genomen. Het is een angora dwergje dit keer, die haar hele leven al binnen heeft gezeten. Ze is een knuffelbeer en ze is tot nu toe perfect voor ons. Ook voor mijn rammetje lijkt het beter: hij is een stuk rustiger. En ik heb nu al een klik met haar.

Ik kan bijna niet geloven hoe goed het nu uitpakt! 

 

Het was een moeilijke beslissing, maar ik denk dat ik voor ons allemaal de juiste keuze heb gemaakt.

  • Vind ik leuk 7
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Fijn dat het nu beter uitpakt. Ik maak me wel wat zorgen ove de ruimte die je hebt. Je schrijft dat je niet meer ruimte had voor het vorige konijn en je hebt het over kooi. Ook konijnen die wat minder duidelijk zijn over hun behoeften hebben gewoon 24/7 een ruime ren nodig. Hopelijk is dat bij jou ook gewoon aanwezig.

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .