Ga naar inhoud

Hond en konijn


ALICE_J

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

 

we hebben net de schrik van ons leven gehad. Onze hond, een akita en ons dwergkonijn zitten altijd samen in huis. De hond vrij in huis. Het konijn in de kooi. We hebben onze hond van toen hij een puppy was en geleidelijk laten wennen aan ons konijntje. Ons konijn zit altijd in zijn kooi en de hond probeerde er nooit naar. Af en toe ging hij eens in de kooi snuffelen en het konijntje toonde geen tekenen van angst (niet met de poot stampen, niet bevriezen etc) Nu waren we even boven aan het werk en kwamen we terug beneden. De kooi stond open. Ons konijntje lag op de grond. Plat op zijn buik. Zijn vacht was nat omdat onze hond eraan gesnuffeld had. We zien nergens bloed behalve aan het nageltje van ons konijn. De hond was met zijn snuit eraan aan het snuffelen. Mijn vriend heeft ze onmiddellijk uit elkaar gehaald. Ons konijn voelde heel anders aan toen we hem oppakten. Hij was heel slap en zwaar. 

 

We weten nu niet goed hoe we ons konijntje het best helpen. Zou alles in orde zijn met hem? Wat moeten we doen? Hoe moeten we zijn gedrag interpreteren? 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .