Ga naar inhoud

Ontsnappingspoging nummer 4


Nana

Aanbevolen berichten

Het is me toch ook wel een konijn ook, onze Suri. Hebben wij een mooi verblijf met een ren (zomer's mogen ze door hele tuin heen als wij er zijn) er omheen. Mijn vriend gaat het aquarium verschonen en wil het water weggooien in de tuin, zegt hij tegen mij... de konijnen zaten toch achter de ren...?? Kom ik kijken zit er een zwart konijn eigenwijs naar ons te kijken vlak voor de deur... Ze is er gewoon overheen gesprongen!

Dus wij naar de winkel, een vijvernet gehaald om eroverheen te doen met de gedachte dan doet ze het niet meer.... mis dus. Suri sprong tegen de schutting aan en klom zo onder het net door... nou daar sta je dan, en wat nu. Ze probeert het gelukkig maar aan 1 kant dus die wij hebben nu een plankje op het net vast gemaakt zodat ze er niet meer onderdoor kon, dachten wij... Op een gegeven ogenblik huppelde ze weer vrolijk rond hoor, in de tuin wel te verstaan. :blink: Wij vanachter het raam kijken hoe ze het nu toch flikte om toch weer te ontsnappen. Wat bleek nu, ze sprong weer tegen de schutting en ontsnapte een stukje hoger achter het net vandaan... daar nu ook maar een plankje vast gemaakt en jahoor het was ons gelukt!

je leest het goed... was ons gelukt. Vandaag hebben wij het verblijf weer verschoont en kwamen wij erachter dat ze toch wel heeeeeel erg veel aan de schutting hebben zitten knagen. Aangezien de buren konijnen leuk vinden maar dan bij een ander hebben wij er maar stenen voorgezet... niet bij nagedacht dat wij een super spring konijn hebben. Dus binnen de kortste keren zat Suri op de stenen en begon aan het net te knagen... Daar maar een stuk hout opgelegt en we kijken morgen wel weer verder hoe nu verder. Zodra het mooier weer wordt beginnen wij met het bouwen van een stenen verblijf omdat dit een stuk makkelijker schoon te maken is. en een stuk uitbraakproof!

ik zal zo de tekeningen wel even op dit forum zetten, misschien wel leuk om te zien.

Waarschijnlijk wordt vervolgt :bounce:

Link naar reactie
Delen op andere sites

fullmaster_0_51b_konijnkopie.jpg

Dit moet het nieuwe hok gaan worden voor onze uitbrekers. Het gaas gedeelte aan de voorkant zal nu verhoogd moeten worden, maar dit is even voor de indruk. Het hout achter gaat ook beschermd worden tegen de tandjes van onze knagers. Anders zitten ze denk ik na de zomer bij de buren in de tuin ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .