Spring naar bijdragen
Evee

Fotowedstrijd februari: emoji's!

Recommended Posts

De fotowedstrijd van februari heeft als thema emoji's!

 

 

Het thema heeft misschien even wat uitleg nodig! Het is niet de bedoeling dat je foto's bewerkt voor de wedstrijd van deze maand, maar dat je op een los papiertje een emoji tekent. Dat kan een oogje zijn, een gek mondje, of een gek kapsel en dan een rondje in het papiertje waar jouw konijn of ander huisdier zijn of haar koppie door kan steken of je houd het papiertje voor/bij je huisdier. En daar maak je een foto van.

 

Om het duidelijk te maken, hier twee voorbeelden 😉 

 

image.png

 

image.png

 

 

Kom maar op met jullie creatieve inzendingen!

 

Bewerkte foto's zijn niet toegestaan.
 

De spelregels op een rij:
- 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen.
- Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen.
- Bewerkte foto's zijn alleen toegestaan als dit in de opdracht van de maand is genoemd.
- Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen.
- Het is de bedoeling dat het een foto is van een dier dat van jezelf is (tenzij het thema anders aangeeft) en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn.
- Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd.
- Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en op de bunnybunch facebookpagina, instagram en pinterest.
- De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand,  ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel.

- Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand.

 

Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic

 
Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's!
Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden, daarvoor kun je terecht in het discussietopic

 

Verzin iets leuks en inzenden maar !!

Succes !

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .