Ga naar inhoud

Forumspelletje - wanneer heb je voor het laatst.....?


Hildebrand en Poek
 Delen

Aanbevolen berichten

Hey, ik zat laatst te denken, is het niet leuk om is een forumspelletje te doen?

Bijvoorbeeld wanneer heb je voor het laatst.....?

hoe speel je het:

bijvoorbeeld: ik vraag wanneer heb je het laatst gegeten?  Dan antwoord jij met bijvoorbeeld 1 uur geleden. Dan stel jij weer een vraag zoals wanneer ben je voor heet laatst op vakantie geweest? 

En zo gaat het de hele tijd verder.

 

wanneer heb je voor het laatst muziek geluisterd?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is al weer even geleden! Dat was ergens afgelopen zomer, het spel 30 seconds!

 

Wat leuk dat je bij een schaatsbaan gewerkt hebt! Lijkt mij een leuk baantje!

 

Wanneer heb je voor het laatst een nieuw konijn geadopteerd / gekocht / overgenomen?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oww, daar zit nog wel een lang verhaal achter 

 

ik was 13 en het was 5 jaar geleden. Ik had (heb nu nog steeds) een vriendin die een buurjongetje had en dat buurjongetje was... eh .... nogal verwend. Heel erg verwend. Hij had twee husky’s en op een dag hadden zijn ouders er opeens een konijn bij gekocht. Dat jongetje bleek erg allergisch voor te zijn. Dus die mensen wouden er van af en geen geld meer aan uitgeven, of een vriendje voor het konijn kopen. 

Die mensen hadden dus ook nog husky’s en op een dag ontsnapte het konijn, het arme dier, en werd bij zijn rechter voorpootje gegrepen en dat brak natuurlijk. Die mensen hoorde het diertje gillen (blijkbaar kunnen konijnen dat) en riepen snel dat de husky het konijntje los moet laten en godzijdank deed de husky dat.

die mensen wouden dus al van het konijn af en geen 300 euro aan dierenartskosten geven. DUS WAT ZE GEWOON DEDEN WAS DAT ARME DIER MET ZIJN GEBROKEN POOTJE PIJN HEBBEN!

Mijn vriendin had dat dus tegen mij gezegd en na school haalde ik dat konijntje dus op. Mijn ouders vonden het prima want we wouden toch al heel lang konijnen en we hadden alles al gekocht. We gingen die dag nog naar de dierenarts, en alles kwam goed. De dierenarts zij wel dat het konijn zijn poot niet meer zou kunnen gebruiken, maar hij doet er nog alles mee. Alleen als hij rechtop staat zie je er nog een beetje van. We noemden hem Hildebrand (bruine konijn op de foto) en hij is nog altijd heel verlegen. We kochten later nog een vriendinnetje voor hem. Als het zijn achterpootje was had hij het waarschijnlijk niet overleefd!

 

wanneer was de laatste keer dat je hebt gezwommen?

aangepast door Hildebrand en Poek
Vergeten vraag te stellen :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb gisteren een enorme bestelling in de webshop gedaan. Sorry voor het zware tillen @Evee, maar nu kunnen wij weer even vooruit 😉

 

Ik was vroeger echt heel fanatiek met deze spelletjes, ook de dierenslang inderdaad. Ik denk dat 3/4 van mijn berichtenaantal daar vandaan komt haha. Er zaten echt hele leuke dingen tussen.

 

Wat was je favoriete kinderboek?

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .