Ga naar inhoud

Fotowedstrijd november 2019: Houdini


Renske34

Aanbevolen berichten

De fotowedstrijd van november heeft als thema Houdini!

 

Is jouw huisdier een echte Houdini en koning in ontsnappingen? Zit hij/zij op de meest vreemde plaatsen? Zou jouw huisdier wel een carrière kunnen beginnen als goochelaar? Wij zijn benieuwd naar de foto's! Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema !

 

Bewerkte foto's zijn niet toegestaan.
 

De spelregels op een rij:
- 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen.
- Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen.
- Bewerkte foto's zijn alleen toegestaan als dit in de opdracht van de maand is genoemd.
- Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen.
- Het is de bedoeling dat het een foto is van een dier dat van jezelf is (tenzij het thema anders aangeeft) en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn.
- Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd.
- Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en op de bunnybunch facebookpagina, instagram en pinterest.
- De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand,  ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel.

- Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand.

 

Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je in dit topic

Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's!
Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden. Commentaar kun je kwijt in het discussietopic. 

 

Verzin iets leuks en inzenden maar !!

Succes !

aangepast door Evee
thema uitleg iets ruimer gemaakt
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .