Spring naar bijdragen

Lieve gecastreerde Vlaamse reus of andere flinke jongen gezocht


Recommended Posts

Onze vlaamse reus dame Grace is haar vriendje vorige week verloren. Ze is nu erg eenzaam en wij zijn dus met spoed  op zoek naar een lieve heer die haar gezelschap wil houden. Grace heeft een riant hok en een grote tuin tot haar beschikking waar ze echt konijn mag zijn er liggen altijd verse takken om lekker aan te knagen en er is een veilige  plek om te graven. Onze voorkeur gaat uit naar een heer die reeds gecastreerd is zodat we direct kunnen gaan koppelen 

Link naar bericht
Deel via andere websites

De meeste forumleden gaan met hun konijnen naar een konijnenopvang als ze een nieuwe partner voor een konijn zoeken, omdat karakter zo ontzettend belangrijk is, wil het een goede gelukkige match zijn. In de echte konijnenopvangen zijn alle rammen gecastreerd, en kunnen ze vaak met een speeddate of deel van de koppeling daar al kennismaken. In konijnenopvangen zitten konijnen van alle soorten en maten, ook de wat grotere konijnen. Overigens maakt het voor de konijnen niet uit, het formaat. Een vlaamse reus kan prima samenleven met de kleinste kleurdwerg (zijn vaak ook hele leuke koppels om te zien, juist door het verschil in formaat!). 

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...
  • Evee locked this topic
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .