Ga naar inhoud

Secret Santa!


Secret Santa  

46 leden hebben gestemd

 1. 1. Doe jij dit jaar mee aan Secret Santa op Bunnybunch?

  • Ja, leuk!
   21
  • Nee, niets voor mij.
   25


Aanbevolen berichten

Vorig jaar zijn wij er mee gestart, en wij vonden het idee zo leuk dat we het dit jaar weer willen doen: Secret Santa!

 

WAT?
Vind jij het leuk om cadeautjes te geven en te krijgen? Dan is dit iets voor jou! Meld je aan voor secret santa. Achter de schermen hussel ik alle namen van iedereen die mee doet. Begin november krijg je de naam door, voor wie jij een cadeau mag gaan samen stellen. Begin december verzend iedereen het pakket, en krijg je dus ook van een onbekende gever een pakje opgestuurd!

 

HOE DOE JE MEE?
Stuur een priveberichtje naar mij, Evee. Je kan je aanmelden in de maand oktober. Iedereen mag mee doen, ben je onder de 18 vraag dan wel toestemming aan je ouders om mee te doen. Je deelt namelijk je adresgegevens wel met ons (mij & de andere forum beheerders) en met jouw secret santa, en het is wel de bedoeling dat je er zelf wat geld aan uit geeft om het pakket samen te stellen en te verzenden.

In het priveberichtje geef je je naam en adres door, en een lijstje met dingen die je graag zou willen krijgen, maar vermeld ook eventuele dingen die je echt niet wil krijgen. Je kan ook in je aanmelding vermelden welke huisdieren je allemaal hebt en of er andere dingen zijn waar je het leuk voor zou vinden iets voor in het pakket te krijgen (bijv. kindje op komst, nieuw huisdier op komst etc).


Voorbeeld van een aanmeldberichtje:

Citaat

 

Ik wil mee doen met Secret Santa!

 

Mijn adres is:
Piet Proefkonijn
Hazepad 1
1111BB Keuteldorp

 

Eventueel wat algemene informatie, zoals bijvoorbeeld hoeveel en welke huisdieren je hebt en/of wat algemene informatie over jezelf die je wil delen. 

 

Ik hou niet van:
een bepaalde kleur / wil geen etenswaren / draag geen make-up / heb geen bad / 2e hands producten / ben allergisch voor  / hou niet van kerst / glitters /   ... enz.

 

Ik hou wel van:
thee / chocolade / kaarsen / sieraden / puzzelen / unicorns / disney / reizen / sokken (vergeet dan de maat niet te vermelden) / breien / haken / taarten bakken / boeken in een bepaald genre / een bepaalde diersoort / drop / games / films / puzzelen / pokemon / een bepaalde stijl interieurspulletjes /  ...   enz.

 


Ben je iets vergeten in je berichtje en wil je er nog iets aan toevoegen? Je kan eventuele aanvullingen en extra informatie, die de gever helpen een leuk pakketje samen te stellen, ook in dit topic plaatsen. Dat kan de ontvanger later ook weer helpen om met de hints in het pakket uit te vinden wie zijn/haar secret santa is.

 

Mocht je aangemeld hebben, maar toch niet mee kunnen doen, meld het dan op tijd, het is vervelend als iemand wel veel tijd en moeite in een pakket stopt, maar niets ontvangt, dat willen wij dus echt voorkomen!


WANNEER HOOR JE VOOR WIE JE SANTA BENT?
Begin November krijg je door voor wie jij de Secret Santa bent. Je hebt dan een maand de tijd om een pakket samen te stellen.

 

WAT STOP JE IN HET PAKKET?

Dat mag van alles zijn. Als het goed is kom je met de tops en flops van de ontvanger wel een eind. Het mogen producten zijn die je koopt, maar 2e hands spulletjes mogen ook (tenzij de ontvanger heeft aangegeven dat echt niet te willen!). Laat je creativiteit er gerust op los. Je bent zelf vrij om te kiezen voor bijv. 1 of 2 wat grotere cadeautjes, of juist meer kleinere cadeaus. Samenstellen kan aan de hand van de tops/flops maar bijv ook aan de hand van forumberichten van het lid waar jij secret santa voor bent.

 

In het pakketje moet ook een hint zitten. Dat kan een gedichtje, tekening, rebus of een simpele aanwijzing zijn, die je in het pakket stopt, zodat de ontvanger uit kan zoeken wie zijn of haar "secret santa" is. Dat mag best lastig gemaakt worden, bijvoorbeeld een verwijzing naar iets wat je op het forum getypt hebt, of naar namen van je huisdieren. Laat de ontvanger maar puzzelen van wie het afkomstig is!

 

HOE VEEL GELD KOST HET?
Het pakket moet een waarde van ongeveer €12,50 hebben, exclusief de verzendkosten. De verzendkosten komen er dus nog bovenop! Zowel forumleden uit Nederland als België mogen mee doen met deze actie. Voor de Nederlanders die eventueel een pakje naar België moeten sturen, kan ik via de webwinkel een voordeliger verzendlabel aanmaken, zodat die verzendkosten ook meevallen (7,50 euro). Andersom weet ik niet precies wat het kost, maar zal het vermoed ik wel wat duurder zijn, als je van België naar Nederland stuurt. Bedenk je dat wel voor je je aanmeld, zoek eventueel vooraf alvast even de kosten op zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

WANNEER VERZEND / KRIJG JE JE PAKJE?

Het is de bedoeling dat iedereen zijn pakje ongeveer tegelijk op de post doet, zodat ook iedereen het ongeveer tegelijk binnen krijgt. We verzenden daarom allemaal op of zo dicht mogelijk bij de datum VRIJDAG 6 DECEMBER het pakje. Je krijgt een paar dagen daarvoor nog een priveberichtje om je daar aan te helpen herinneren. Hopelijk is de ergste sinterklaas-piek dan net voorbij, en op zaterdag zijn er meer mensen thuis om een pakketje in ontvangst te nemen.

 

Vergeet ook niet in dit topic te melden dat je het ontvangen hebt, met natuurlijk een leuk uitpakverslag er bij! En laat in het topic weten wie je denkt dat jouw secret santa is! Op de lijst in het topic houden we bij wie het al goed geraden heeft.

 

We hopen dat jullie gezellig mee doen, dat er veel aanmeldingen zijn en wensen iedereen alvast veel plezier!

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Reacties 110
 • Aangemaakt
 • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Populaire berichten

Ik had mijn pakket al een week geleden ontvangen, dus jullie hebben me enorm geholpen met raden van de afzender door te plaatsen wanneer je het verstuurd hebt 😁.  En even zoeken wie het baasje is van

Zo trof ik mijn cadeautjes aan, in een super-handige bewaardoos. 🙂   Aanwijzing?    Kerstlicht-snoer, versierd met kerstballetjes en foto's: 😍😍 (prachtige foto's, Secret Santa😄)

@Pablo&Lola en @Lienappelsien Zoiets....? 😇🐮🤪  

Leuk dat er interesse is! Het is ook echt een leuke actie! Het inzenden van de gegevens & lijstjes kan nog tot eind van de maand. Als er vragen zijn, stel ze gerust. Maar ik denk dat ik in de startpost al wel een beetje een idee heb gegeven van wat je er in kan  zetten.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Tot nu toe zijn er 7 aanmeldingen binnen! Aanmelden kan nog tot eind oktober. Vergeet dus niet de komende week de aanmelding aan mij door te geven 🙂 Ik zal de mensen die in de poll aangegeven hebben mee te willen doen, maar nog niet hebben aangemeld nog wel een priveberichtje ter herinnering sturen begin volgende week!

 • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb zojuist iedereen die gestemd had bij de poll mee te willen doen een priveberichtje gestuurd. Aanmelden kan nog t/m donderdag.

 

Vrijdag of dit weekend krijg je dan pb met de gegevens van de persoon voor wie je een pakketje mag samenstellen 🙂 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Vandaag gaat het niet meer lukken, ik denk dat ik zondag de verdeling maak en de priveberichtjes stuur!  Er zijn 12 aanmeldingen. 

 

Mocht je nog last minute mee willen doen, dan kan dat nog, stuur dan wel vandaag of morgen een priveberichtje naar mij met de gegevens! 

 • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites

De verdeling is gemaakt, alle deelnemers hebben als het goed is zojuist een privéberichtje gekregen van mij met de gegevens van de persoon voor wie zij het pakketje mogen samen stellen. Heb je geen pb ontvangen, vragen, of klopt er iets niet, laat het dan graag weten. 

 

Zoals in de pb ook staat, kun je om wat voor reden niet meer mee doen / niet meer verzenden, laat het dan aub ook graag weten! Het is niet de bedoeling dat iemand wel een pakket verstuurt, maar vervolgens niets krijgt. 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Mijn kado is al gedeeltelijk binnen. In mijn kado zit iets wat je alleen online kan bestellen. Maakt het in totaal wel wat duurder natuurlijk aangezien het excl verzendkosten is, maar dat heb ik er helemaal voor over met de gedachte dat iemand die het pakket voor mij maakt dat er ook voor over heeft. Succes allemaal! 

 • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
2 uur geleden zei Hallo Hoi:

Mijn kado is al gedeeltelijk binnen. In mijn kado zit iets wat je alleen online kan bestellen. Maakt het in totaal wel wat duurder natuurlijk aangezien het excl verzendkosten is, maar dat heb ik er helemaal voor over met de gedachte dat iemand die het pakket voor mij maakt dat er ook voor over heeft. Succes allemaal! 

 

Zo werkt het helaas niet helemaal, het is niet zo dat de persoon voor wie jij het pakket samen stelt het pakket voor jou maakt.  Dan zouden we het afgesproken bedrag nu moeten ophogen voor iedereen, omdat jij de keuze gemaakt hebt om meer uit te geven aan het cadeautje. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, we hebben het bedrag express niet heel hoog gemaakt, zodat het een laagdrempelig, betaalbare actie is om mee te doen. Als de persoon die jou heeft qua lootjes er ook meer aan uit wil geven is dat natuurlijk prima, maar dat is die persoon alles behalve verplicht 😉 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Surprise maken is niet verplicht toch..? Uiteraard prop ik het niet simpelweg in een kartonnen doos, maar ik ben niet zo van het papier-machee zeg maar 😶😇

Al denk ik dat Kliko en Spook (🐇🐇) vast wel willen helpen... van de wal in de sloot... 🤣

Link naar bericht
Delen op andere sites
11 uur geleden zei Evee:

 

Zo werkt het helaas niet helemaal, het is niet zo dat de persoon voor wie jij het pakket samen stelt het pakket voor jou maakt.  Dan zouden we het afgesproken bedrag nu moeten ophogen voor iedereen, omdat jij de keuze gemaakt hebt om meer uit te geven aan het cadeautje. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, we hebben het bedrag express niet heel hoog gemaakt, zodat het een laagdrempelig, betaalbare actie is om mee te doen. Als de persoon die jou heeft qua lootjes er ook meer aan uit wil geven is dat natuurlijk prima, maar dat is die persoon alles behalve verplicht 😉 

Ik geef niet echt heel veel meer uit, maar het is gewoon excl verzendkosten die reken je er niet bij. Anders zat ik al aan de 12,50, maar nu nog niet. En ik weet dat het niet zo is dat ik een pakket krijg van diegene waaraan ik het uitgeef, maar ik hoop gewoon dat iedereen zo eerlijk is om zich aan de afspraken te houden zodat iedereen een pakket krijgt waar hij of zij blij mee is zonder te denken dat zij of hij meer moeite of geld in het pakket steekt dan hij of zij ervoor terug kreeg. 

Link naar bericht
Delen op andere sites
11 uur geleden zei JacinthaBrehler:

Surprise maken is niet verplicht toch..? Uiteraard prop ik het niet simpelweg in een kartonnen doos, maar ik ben niet zo van het papier-machee zeg maar 😶😇

Al denk ik dat Kliko en Spook (🐇🐇) vast wel willen helpen... van de wal in de sloot... 🤣

 

Nee hoor, je hoeft er geen compleet kunstwerk van te maken, tenzij je dat wil natuurlijk! Gewoon leuk inpakken is goed 🙂

 • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Delen op andere sites
1 uur geleden zei JacinthaBrehler:

Oké 😎

Ik ga er een beetje tussen zitten denk ik. In ieder geval klein gedichtje erbij, dat kan ik dan wél weer goed al zeg ik het zelf. Cadeaus heb ik al in huis 😇

Dat moet je hier toch niet zeggen🤔. Eerste aanwijzing voor de ontvanger is binnen...

Link naar bericht
Delen op andere sites

 

Op 5-11-2019 at 08:42 zei Hallo Hoi:

Ik geef niet echt heel veel meer uit, maar het is gewoon excl verzendkosten die reken je er niet bij. Anders zat ik al aan de 12,50, maar nu nog niet. En ik weet dat het niet zo is dat ik een pakket krijg van diegene waaraan ik het uitgeef, maar ik hoop gewoon dat iedereen zo eerlijk is om zich aan de afspraken te houden zodat iedereen een pakket krijgt waar hij of zij blij mee is zonder te denken dat zij of hij meer moeite of geld in het pakket steekt dan hij of zij ervoor terug kreeg. 

 

Ik heb vorig jaar meegedaan met deze actie en toen waren de verzendkosten voor mij, op een paar cent na, even duur als het pakket zelf. 😲 Ik dacht toen ook wel even 'p*tv*rd*rie', maar inderdaad, iemand anders heeft die kosten ook en doet evenzeer moeite om een leuk pakket samen te stellen, dus ach ja, geen drama. 😊 

Ik heb toen ook wel een superleuk pakketje terug gehad. 😊

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .