Spring naar bijdragen

Jaarlijkse Bunnybunch Wokmeeting 2019 - 16 november!


Bunnybunch wok-meeting  

54 stemmen

 1. 1. Wanneer gaan we dit jaar wokken? - De datum is bekend: 16 november!

  • zaterdag 19 oktober
  • zaterdag 16 november
  • zaterdag 23 november
  • ik kan / wil niet wokken dit jaar.


Recommended Posts

WAT?

WOKKEN! Elk jaar houden we een forummeeting bij een wok-restaurant. Dit keer is volgens mij de 10e editie! Het is gewoon een gezellige meeting, kletsen, elkaar leren kennen, eten.  Omdat het wokken is, is er voor iedereen genoeg keuze, of je nou veel of weinig eet, vegetariër of vlees-eter bent. 

 

WANNEER?

De datum is bekend: Zaterdag 16 november.  Het is gereserveerd vanaf 18 uur. Meestal is het ongeveer van 18:00-21:30 uur. Mocht je iets eerder weg moeten ivm OV is dat ook geen probleem natuurlijk! 


 

Citaat

 

Het is gereserveerd, we kunnen er terecht:

Zaterdag 16 november
18 uur

Het is gereserveerd onder de naam Bunnybunch / Evelien de Vries. Of je zegt gewoon dat je één van de konijnengekken bent 😉 Dan sturen ze je ook wel weer naar de juiste tafel haha. 


 

 

WAAR?

Ook dit jaar willen we de meeting weer houden in Amersfoort, bij Wok het Oosten. Website: http://www.wokhetoosten.nl/
Amersfoort ligt genoeg in het midden van het land om voor iedereen met een redelijke reistijd bereikbaar te zijn. Dit restaurant is op loopafstand van het treinstation en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Bij het restaurant zijn uitrij-kaarten voor parkeergarage "De Eenhoorn" te krijgen.

 

KOSTEN?

Tot nu toe is het restaurant altijd bereid geweest ons een all-in prijs te geven (voor zowel eten als drinken dus een vast bedrag). De exacte prijs weten we pas bij het reserveren, dus die volgt nog. Maar ga er vanuit dat het ongeveer € 36,50 zal zijn.  Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten op de avond zelf afrekent bij het weggaan.

 

OVERNACHTEN?

Een deel van de BB-ers kiest er voor om een nachtje in een hotel in Amersfoort te slapen, zodat ze niet terug hoeven te reizen naar huis. Meestal kiezen we dan voor het NH hotel, omdat dat heel dicht bij de wok zit. Er is ook een "secret hotel aanbieding" te boeken in Amersfoort, meestal is dat ook het NH hotel, en dan ben je wat voordeliger uit. Ook het overnachten is erg gezellig, dan heb je naast de wok ook nog een  "iedereen is gaar van de wokavond en ziet er duf en moe uit-ontbijt" de volgende ochtend. Woon je in de buurt of wil je op de zelfde avond terug naar huis reizen is dat natuurlijk ook geen probleem!

 

WIE?

Zowel mensen die nog maar pas forumlid zijn als mensen die al jaren op het forum actief (of minder actief) zijn zijn welkom op de wok. Jong en oud, maakt allemaal niets uit! Het is een gezellige sfeer. Echt iedereen is welkom. Vraag als je minderjarig bent wel even toestemming aan je ouders. Het is zonder partner, tenzij je partner ook bunnybunch lid is, dan kun je natuurlijk wel gezellig samen naar de wok komen. Het scheelt al dat je in de basis altijd één ding hebt om over te praten: konijnen! Hoewel er meestal heel wat meer onderwerpen aan bod komen op zo een avond. Ook zal er voor iedereen die komt een leuk cadeautje zijn uit onze webwinkel voor de konijnen.

 

AANMELDEN?

Stuur een pb naar Evee om je aan te melden, pas na het sturen van de PB ben je officeel aangemeld voor de wokmeeting! Vermeld in de PB wel even je forumnaam & echte voornaam, die zetten we namelijk op de naamstickers voor de meeting! 

Link naar bericht
Deel via andere websites
 • Evee featured this topic
 • Reacties 83
 • Created
 • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Het is gereserveerd, we kunnen er terecht:   Zaterdag 16 november 11 personen 18 uur   Het is gereserveerd onder de naam Bunnybunch / Evelien de Vries. Of je zegt gewoon dat

De regel is altijd "what happens at the wok, stays at the wok" vandaar geen foto's van bunnybunchers.   Maar voor de sfeerimpressie heb ik wel deze foto van de gezellige ronde tafel waar we

Het was weer heel gezellig! 😁   En @Gnarfje het cakeje was naast dat het er prachtig uit zag ook heel lekker. Bedankt 

Sorry, het is even opnieuw stemmen, ik was vergeten aan te vinken dat we konden zien wie op welke datum had gestemd, en blijkbaar kun je dat achteraf niet terug draaien. De poll er dus even opnieuw in moeten zetten. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
23 minuten geleden zei JokeC:

Wat een enige traditie! Ik kom niet, maar dat komt omdat ik dan meer dan 2000 km zou moeten reizen. 😁 Anders had ik zeker mijn agenda leeg geveegd. 

 

2000 km? Woon je in madrid ofzo? 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nou, het gaat wel lekker (not!). 

 

Ik hoop dat het nu wel goed staat. Moest een nieuw topic aanmaken met een nieuw poll. En heb dat dan weer samengevoegd met het oude topic. Het kan dus zijn dat je nu voor de 3e keer moet stemmen, sorry!

 • Haha 1
Link naar bericht
Deel via andere websites
 • Evee featured this topic

Ik zal eens wat mensen taggen die vorig jaar interesse hadden, wie weet hebben die nog interesse. Tot nu toe zijn er nog niet veel stemmen namelijk 🙂 Dan wordt het wel een hele kleine meeting. 

 

@Domino

@Lienappelsien

@Petradhd

@elnienkjo

@Hangoortje

@Deeskuh88

@Sanne1993

@Esmee Wittermans

@michaela23

 

 

 

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 16-9-2019 at 14:24 zei Evee:

Ik zal eens wat mensen taggen die vorig jaar interesse hadden, wie weet hebben die nog interesse. Tot nu toe zijn er nog niet veel stemmen namelijk 🙂 Dan wordt het wel een hele kleine meeting. 

 

@Domino

@Lienappelsien

@Petradhd

@elnienkjo

@Hangoortje

@Deeskuh88

@Sanne1993

@Esmee Wittermans

@michaela23

 

 

 

 

Thanks voor het taggen! Ik moet mijn instellingen ook eens veranderen en weer wat vaker langskomen. Ben helaas lang afwezig geweest op het forum, maar voelde dat het weer woktijd was en dat is elk jaar gezellig! 😄 

Link naar bericht
Deel via andere websites

De datum is geprikt, er waren 2 datums met evenveel stemmen, maar we zijn gegaan voor de datum waarop de meeste leden die langer actief zijn kunnen komen - sorry voor degene die niet kunnen!

 

Aanmelden voor de wok gaat via een pb naar mij, even een berichtje dat je komt en wat je forumnaam & echte voornaam zijn, dan kan ik die op naamstickers zetten voor de meeting! 

 • Vind ik leuk 1
Link naar bericht
Deel via andere websites
 • Evee unfeatured this topic
 • Evee locked this topic
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .