Ga naar inhoud

Dierendag winacties op facebook


Aanbevolen berichten

In de aanloop naar dierendag toe heb ik verschillende leuke winacties via facebook in de planning staan. Wil je er kans op maken? Volg dan onze facebookpagina, dan zie je de berichtjes vanzelf voorbij komen 🙂 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Bij een aantal acties heb ik ook producten extra gekregen om weg te geven bij de bestellingen, dus zelfs als je geen facebook hebt, maar komende weken  een bestelling in onze webwinkel plaatst, maak je kans op iets extra's 🙂 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Op het moment loopt de 2e acties: 2 zakken 30 liter back 2 nature. Via facebook kun je die winnen (like de bunnybunch pagina en geef een reactie op het bericht over de winactie, waarom jij het zou willen winnen).

 

 

Bij de bestellingen verdeel ik ook gratis proefzakjes van deze bodembedekking, en ik heb nog een extra zak weg te geven onder de bestellingen deze week 🙂 Wie weet zit die dus spontaan bij jouw webwinkelbestelling!

 

Helaas is de vraag naar back2nature vrij groot op het moment, dus maken ze op het moment even geen proefzakjes. De gewone zakken zijn niet aan te slepen 😉 Populair product! Ik heb dus niet het aantal proefzakjes gekregen dat ik nodig heb om bij elke bestelling iets te kunnen doen. Maar de zakjes die ik heb verdeel ik per inpak dag over de bestellingen.

Link naar bericht
Delen op andere sites

De derde winactie is van start gegaan 🙂

 

Dit keer is het een beaphar pakket wat je kan winnen!

 

Ik heb van alle producten uit het pakket best wat extra gekregen, dus ik geef de individuele producten deze week ook weg bij de bestellingen die geplaatst worden. Zo kan het zomaar zijn dat je een zak timothy hooi, care+brokjes of iets lekkers om te snoepen bij de bestelling hebt zitten!

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

En de laatste actie alweer, vrijdag is het al dierendag!

 

 

Dit keer kun je een rosewood-pakket winnen. Bestel je deze week in de webwinkel? Dan heb je kans dat er een speeltje of proefzakje van rosewood bij de bestelling zit!

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .