Ga naar inhoud

Specialist kiezen


cecelapin

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik ben geen nieuw lid, maar ik kon met mijn oude account niet meer inloggen... en de optie wachtwoord vergeten lukte helaas ook niet. Ik heb echt al heel lang niet meer ingelogd dus dat zal het wel zijn...

 

Ik heb even een vraagje voor jullie en ik hoop dat iemand me kan helpen een knoop door te hakken. Ik heb een konijn van 9 jaar oud, een Teddy die problemen met haar oog heeft. Mijn dierenarts heeft geprobeerd haar traanbuis te spoelen onder narcose. Dit is helaas niet gelukt. En nu hebben ze me doorverwezen naar een specialist. Ik heb twee namen gekregen. Wilhelmina park en Dierenkliniek hoofdstraat. Mijn eigen DA was eigenlijk vooral lovend over die laatste omdat dat echt een specialist zou zijn. Zelf lees ik echter altijd alleen maar goede verhalen onder de konijnen liefhebbers over Wilhelmina park en ook dat ze daar wat vriendelijker en beter in de nazorg zijn/informatie verstrekken etc. Ik vind het sowieso al lastig allemaal omdat ik met een ziek oud beestje 1 uur moet gaan reizen.. Dus advies is welkom!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat is je oude account naam? Dan kan ik ze koppelen aan elkaar voor je, zodat je wel weer toegang hebt.

 

Er zijn vast wel leden die advies kunnen geven over de specialisten. Goede dierenartsen zijn niet altijd vriendelijk hoor 😉 Vaak zijn het wat minder mensen-mensen. Maar als ze de beste zorg voor konijnen geven, is dat over het algemeen meer bijzaak  haha.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet wat je precies bedoelt met advies, maar ik heb goede ervaringen met Wilhelminapark (en reis daar ook een uur voor). De andere kliniek ken ik niet dus daar kan ik niks over zeggen.

 

Bij wp vind ik de mensen erg vriendelijk, geduldig en krijg ik meestal goede uitleg over wat er aan de hand was/is. Alleen als het erg druk is is dit soms wat minder maar je kunt sowieso altijd bellen als je vragen hebt. Als het rustig is soms juist extra informatie bv over nieuwe ontwikkelingen, vind ik altijd erg interessant. En niet onbelangrijk als je wat verder woont, ze denken met je mee of iets zonder een bezoekje opgelost kan worden, bv door een filmpje te sturen. 

 

Een jaar of 10 geleden ben ik bij wp terecht gekomen via bb omdat de lokale DA een gebroken kies niet durfde te trekken. Sindsdien ben ik er met uiteenlopende problemen geweest en ben nog altijd erg tevreden. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn dochter is nu twee keer bij Wilhelminapark geweest met haar konijn en zij heeft er ook goede ervaringen. Deskundig en vriendelijk. Zij moet er anderhalf uur voor reizen, maar haar konijn is nu wel van een probleem verlost dat andere dierenartsen niet eens gezien hadden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .