Spring naar bijdragen
Nanne

Kruislings op ander konijn liggen: dominantie?

Recommended Posts

Hoi!

 

Mijn jonge Franse Hangoor (ram) vindt het heerlijk om kruislings op zijn (seniore) vriendin te liggen. Zie foto's. Zij accepteert dit wel even maar schudt hem op een gegeven moment wel van zich af. Hij blijft het echter maar doen. Ze liggen ook veel naast elkaar hoor maar hij probeert dit erg vaak. Ik ken dit niet van mijn eerdere konijnen. Jullie? Is het een teken van dominantie? 

 

groetjes

Peggy

 

Kruis2.jpg

Kruis.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik zie het hier ook niet echt als dominantie, hier wisselt het ook best wie bovenop ligt, dus dat zou dan wijzen op een dominantie strijd? Dat geloof ik toch niet echt bij mijn koppels. Volgens mij is het gewoon een teken dat het een goede match is, dat ze zich prettig bij elkaar voelen. Op hun gemak zijn. Het ziet er in ieder geval altijd super schattig uit 😍

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Jazz doet dit ook regelmatig. Ik vind het er altijd gewoon lief uitzien. Het is alsof hij niet dichtbij genoeg kan zijn. Zij heeft ook vaak haar oor om hem heen geflapt. Heerlijk toch? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Dank je wel voor jullie reacties. Ik denk zo langzamerhand ook dat het een enorm klef stel is (terwijl de eerste koppeling hopeloos verliep tot bloedens toe). Ze deden dit zelfs toen Nederland gebukt ging onder de hittegolf. Of het nu smoorheet is of niet: hij blijft maar bovenop haar liggen. 😀

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .