Ga naar inhoud

Facialis paralyse ervaring/tips gezocht!


Floraison

Aanbevolen berichten

Het begon met slechter eten. Hij at zijn brokjes goed maar hooi werd minder. Ook werd zijn wangetje iets dik. Hij is 3 weken geleden geholpen aan twee haakjes op zijn kiezen. Het leek ook alsof hij op zijn wang gebeten had omdat die rood en geirriteerd was van binnen. Hij zat door het helpen aan zijn gebitje 10 dagen aan pijnstilling en kreeg om de dag een antibiotica injectie. Helaas hielp het niet en dus vorige week Dinsdag weer geprobeerd maar dan met antibiotica in zijn mondje. Hielp ook niet helaas. Gelukkig eet hij nu weer meer hooi.

 

Gister naar de dierenarts geweest en zijn wangetje is van binnen weer goed. Helaas komen de twee haakjes alweer terug. Dus dat is goed in de gaten houden. Zijn oortjes zijn ook nog altijd mooi schoon maar kan natuurlijk misschien verder wel druk geven. Helaas blijkt zijn wangetje dus facialis paralyse te zijn. Gelukkig is die nog zijn levendige zelf, eet en drinkt hij goed en heeft hij nog nergens last van. Hopelijk blijft dat nog heel lang zo (arme schat is pas sinds Oktober 6). Maar ik weet dat op den duur ook zijn oogje gaat samen trekken. En dat het lastiger word voor hem.

 

Hoop dat als die haakjes weer verwijderd zijn wanneer het op speelt dan ook lange tijd weg blijft. Hoop niet dat ingreep naar ingreep nodig is. 

 

Ik hoop dat jullie wat tips en positieve ervaringen hebben. Al weet ik dat er niks aan te doen valt. Mijn hart is best wel gebroken gister en dan hoop je toch wel op iets positiefs...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .