Spring naar bijdragen

Recommended Posts

Bunnybunch is geen fokkersforum, maar echt een huisdierkonijnenforum. Je zit met je vraag dus niet echt op de goede plek. In onze voorwaarden staat zelfs dat wij geen berichten op het forum toestaan over fokken / vermeerderen van konijnen. Met die voorwaarden ben je akkoord gegaan bij het aanmelden. 

 

De reden dat wij niet achter fokken met konijnen staan is omdat er een enorm konijnenoverschot is in Nederland. De asielen puilen uit. Ook is er zeer veel konijnenellende in de fokkerswereld, het is helaas niet zoals in de katten- en hondenwereld dat er fokkers zijn die echt verantwoord, serieus en goed bezig zijn met het fokken van konijnen. Er zijn een paar fokkers die proberen te veranderen, met de tijd mee willen gaan, maar 99.9% is echt niet van deze tijd en die fokkers zorgen helaas voor veel konijnenleed, waar wij regelmatig berichten over voorbij zien komen hier op het forum. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .