Spring naar bijdragen
Evee

DIERENDAGACTIES

Recommended Posts

Elk jaar hebben wij dierendagacties in de webwinkel, hieronder de acties van dit jaar: 

 

 

BACK 2 NATURE PROEFZAKJES

 

Dit jaar beginnen we op tijd, vanaf morgen krijg je een gratis probeerverpakking back-2-nature bij je bestelling!

 

Een paar voorwaarden:

 - Hoewel we heeel veel proefzakjes hebben, en we de actie tot aan dierendag door hopen te kunnen laten lopen, is het wel op=op.  (ik kan niet toveren he?!)

- Je krijgt geen proefzakje als het verzendtarief van je bestelling daardoor omhoog gaat / wij toeslagen moeten gaan betalen om een proefzakje te verzenden, sorry!

- Mochten het proefzakje er om wat voor reden dan ook niet bij zitten, dan sturen wij die niet na, sorry!

 

Ook als je komt afhalen krijg je een proefzakje mee bij je aankopen!

 

b2n-klein-forum.jpg

 

 

WIN 10 euro shoptegoed & maak een opvang blij!

De tweede actie die wij hebben is een hele leuke, een actie die op facebook komt, morgenavond pas, dus jullie hebben al een kleine voorsprong op de rest. Plaats je onder dat bericht de allerleukste, gekste, grappigste, mooiste foto van jouw asielkonijn & vermeld je duidelijk uit welk asiel het konijn komt?!?! Dan maak je kan op 10 euro shoptegoed voor de bunnybunch webwinkel EN maakt de opvang waar jouw konijn(en) vandaan komt kans op een goed gevuld verwenpakket! Elke opvang in Nederland & Belgie maakt op deze manier kans op een verwenpakket voor de asielkonijntjes!

 

In het pakket voor de opvang zit een grote zak back 2 nature, een 10 kg zak supreme selective, een aantal doosjes van de naturals snacks van supreme, kruiden & leuke speeltjes. 

 

dierendag2018-kleinforum.jpg

 

We willen op deze manier 2 baasjes & 2 opvangen blij maken. 

 

 

 

DONATIEACTIE Konijnenopvang Joy

 

Ook de gewone donatie actie voor konijnenopvang Joy loopt deze maand door. Bestel je in september een donatiepakketje, dan zorgen wij dat dat op 4 oktober in de opvang is. Het zou toch een leuke verrassing zijn als er één of meer grote dozen vol leuks & lekkers voor dierendag naar de opvang kan!

 

Via deze link kom je bij de donatiepakketjes, je koopt er al één voor 2,50:

https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/donatiepakketten.html

 

Alleen een donatiepakketje bestellen zonder iets uit de webwinkel te kopen kan ook, dan kun je het donatiepakketje in je winkelmandje doen, en bij het afronden van de bestelling kiezen voor "afhalen in winkel". Dan betaal je geen verzendkosten en zorgen wij dat het bij de opvang komt!

 

 

 

 

 

 

  • Vind ik leuk 2

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .