Spring naar bijdragen
Evee

Ontvang je geen emails van bunnybunch?

Recommended Posts

Ik heb bij de veelgestelde vragen over de webwinkel even het punt dat sommige mensen geen emails ontvangen toegevoegd. Ik heb al 2x een verzoek ingediend bij microsoft om weer gedeblokkeerd te worden, maar tot nu toe zonder succes. Ze zijn echt een soort overdreven spam-politie, echt verschrikkelijk.

 

Krijg je geen emails van bunnybunch, lees dan onderstaande door:

 

Citaat

 

Ik ontvang geen e-mails!


Komen de emails van bunnybunch niet aan? Dan is de kans groot dat je een hotmail, live, msn of outlook emailadres gebruikt. De eerder genoemde emailadressen vallen onder microsoft, en micosoft heeft een vrij strikt spam-beleid. Bij het minste of geringste worden emailadressen en ip-adressen waar deze van afkomstig zijn door hun gemarkeerd als spam, en deze worden dan volledig geblokkeerd, ze komen dan dus ook niet in jouw spam-folder te staan.

Op zich een goed beleid als het echt om spam gaat, maar in de praktijk worden hierdoor ook vaak emails die helemaal geen spam zijn, zoals bijvoorbeeld een bevestiging van een bestelling in de Bunnybunch webwinkel.  Het kost ons best wat moeite en een aantal dagen om weer van zo een blokkeer lijst af te komen.

Het kan helpen om info@bunnybunch.nl aan jouw adresboek toe te voegen. Meld ook niet zomaar een email van bunnybunch als spam, maar schrijf je uit voor de emaildienst. Bijvoorbeeld bij onze nieuwsbrieven staat onderaan altijd een link waarmee je je uit kan schrijven. Krijg je veel e-mails over forumberichten, pas dan de e-mailinstellingen van je account aan. Standaard krijg je voor het forum alleen van belangrijke dingen, zoals een privébericht of een waarschuwing die een moderator uitdeelt een e-mail. Maar je kan zelf instellen dat je bij reacties in bepaalde topics ook een email krijgt. Dat kun je ook zelf weer uitzetten. 

Ons advies is om eerder genoemde providers niet te kiezen als e-mail provider, om dit blokkeringssysteem. Je mist namelijk niet alleen e-mails van ons, maar dat kan ook met emails van vrienden, familie of andere bedrijven gebeuren. Het zou toch bijvoorbeeld vervelend zijn als je een sollicitatie mist, omdat je de email niet ontvangen hebt! 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .