Ga naar inhoud

Dag lieve Joris


Domino
 Delen

Aanbevolen berichten

Lieve Joris,

 

2,5 jaar geleden ben je bij ons komen wonen.Je had daarvoor in een 1-meter kooi gewoond en vond alles best wel eng. Eenmaal ontdooit ontdekte je dat het toch best leuk was en kon je soms heerlijk genieten op je bedje. 

Helaas bleek je problemen met je longen te hebben en zijn we bij de dierenarts beland. Begonnen met een puffer wat op zich wel wat leek te helpen. Alleen werd je op den duur steeds benauwder. 

We zijn verder gaan zoeken bij de specialist en een echo laten maken en kwamen tot de ontdekking dat je hart ook niet goed was. Een hartruis en een verdikte hartspier. Je kreeg medicijnen daarvoor en knapte erg goed op. Hopende dat dat zo zou blijven.  


Helaas kreeg je deze week een terugval en werd je snel steeds benauwder. In overleg met de specialist hebben we de medicatie opgehoogd maar dat haalde helaas niets uit. Je werd steeds benauwder en kreeg het moeilijker. 
Wie ben ik dan om je nog langer te laten knokken voor wat zuurstof? Ik vind het vreselijk om je nu al te moeten missen, je woonde hier pas 2,5 jaar.:
Dag lieverd, het gaat je goed daarboven, en doe Baloe en de rest de groeten van me 
:'(

 

360.jpg

 

Je kon zo heerlijk lui liggen eten ;) 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

  • Verdrietig 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

14 minuten geleden zei Rian:

Ik hoorde het van Jeroen, hij zag het op FB. Heel veel sterkte. Niet eerlijk. Zo verdrietig :'(

 

Dank je wel, ja ik vind het zo erg, vandaag belde de assistente van de da mij op dat Joris zijn nieuwe puffer binnen was, die had ik vrijdag nog besteld mocht de andere op raken. Maar hij ging zo snel achteruit dat ik daar niet eens meer aan toe ben gekomen. Weer m'n ogen vol tranen.... ik mis Baloe heel erg, maar Joris woonde binnen, kwam iedere keer vrolijk aangerend als ik thuis kwam, dat ga ik enorm missen. Hij had echt mijn hart gestolen met z'n grappige en lieve karakter. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt allemaal. Ja dat bedje was hij wel een fan van, al moet ik zeggen dat het me opviel dat hij de laatste tijd steeds minder erop lag. Vaak zocht ie een plekje waar hij met z'n koppie omhoog kon liggen. 

Volgens mij is Amber in rouw, ze eet nog wel gelukkig, maar ze ligt soms zo enorm zielig. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .