Ga naar inhoud

Dag Lieve Baloe


Domino
 Delen

Aanbevolen berichten

Lieve Baloe, 

 

Destijds ben jij in ons leven gekomen omdat Smash jou uitkoos. Je was niet gek op mensenhanden en dat respecteerde ik ook. Als je maar gelukkig was met Smash. Helaas is die een tijd terug overleden en kreeg je een nieuwe vriend, Boris, wat erg goed klikte. 
Al een paar jaar was je best wel dun, meerdere oorzaken bekeken en onderzocht maar we konden de echte oorzaak niet vinden. Tot een poos geleden je last kreeg van je darmen en je moest geholpen worden met medicatie. Die medicatie kon op den duur niet meer afgebouwd worden omdat jouw darmen weinig tot geen peristaltiek meer hadden. Ik kreeg het advies, mocht het zo ver komen dat ze niet meer wil eten en die darmen komen niet meer op gang.... laat haar dan gaan. En dat was gisteren dus zo ver. Je wilde niet meer eten en je darmen zaten heel vol. Uiteindelijk kwam er wel nog wat uit maar je had veel pijn. We konden nog meer medicatie proberen, maar het probleem was niet op te lossen... dus ik heb besloten dat het eerlijker was voor jou om je naar Smash te laten gaan. 

Bedankt voor de jaren dat je hier hebt gewoond, met je grappige flaporen en je soms zo enorm boze blik ;) Doe Smash en de rest de groeten daarboven! (k)

 

360.jpg

 

360.jpg

 

med.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

 

360.jpg

  • Verdrietig 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .