Ga naar inhoud

Foto's van binnenhokken- en verblijven van konijnen


Evee

Aanbevolen berichten

Aangezien er in het oude topic heel wat foto's stonden die niet meer werken, en omdat er ook heel veel vragen gesteld en beantwoord werden (wat niet de bedoeling is van dit topic, open voor vragen gerust even een eigen topic in dit forumonderdeel) heb ik een nieuw topic geopend.

 

Ook hebben wij bij de fotoalbums een plekje waar je foto's van de konijnenverblijven kwijt kan. Deze foto's kun je bekijken via deze link.

 

Verder hebben wij op onze pinterest account ook een mapje met voorbeelden van mooie binnenverblijven voor konijnen. Daar kom je via deze link: bunnybunch op pinterest.

 

Plaats in dit topic foto's van hoe jouw konijnen binnen wonen: van hun vaste verblijven, de konijnenkamers en eventueel ook van een konijnproof-gemaakte woonkamer, zodat andere leden ideetjes en inspiratie op kunnen doen.

 

Vragen / opmerkingen horen in dit topic niet thuis en zullen wij verwijderen, heb je vragen over jouw situatie open dan een eigen topic.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat per ongeluk de oude topics niet meer linken maar verwijderd zijn, sorry daar voor! Helpen jullie deze nieuwe topics vullen? Tnx!

 

Ik zal zelf het goede voorbeeld geven met een foto van onze konijnenkamer:

large.58499e148d47f_verhuizing(5)-klein.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
  • 4 maanden later...

@Nephtys

 

 

 

 

Op 18-7-2017 at 16:39 zei Evee:

 

 

Ik zat te denken aan zo iets als dit, 2 dan om voldoende ruimte te hebben. Het is alleen nog best lastig om de hoge versie te vinden:

hundos-puppyren-8-hoekig-61h-met-grijze-

Edit: Heb het uiteindelijk gevonden. Mocht iemand een soortgelijke ren zoeken: Bij benchkoning heb ik de Puppyren Professioneel XL gevonden, die is 1 meter hoog, 8 panelen van 80 cm breed. 1 ren is dus 160x160 Dat zou voor een koppeltje kunnen (2.5 m2), maar ik heb het toch liever ruimer. Ik bestel er dus gewoon 2, dan kun je een ren maken van 320x320, dat is ruim 10 vierkante meter.  Moet vast ruim genoeg zijn ;)

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 2 maanden later...
  • 3 maanden later...

Ik heb gisteren de ren gezomercifeerd! Bovenste plaatje is de oude set-up, geïnspireerd op vikingstijl en de onderste is de nieuwe set-up met fleece als bodembedekking. Ik duim dat ze er vanaf blijven want het ziet er zo schattig uit. :')

Pen2.jpg

  • Vind ik leuk 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 1 maand later...

Inmiddels iets veranderd, tralies zijn van de onderbak af omdat Spook de “leuke” gewoonte had ‘s nachts met dat deurtje te gaan gooien 😶. De ren is ook groter nu, meer panelen er aan. 

07EFD622-ACD0-41EE-8EF6-1649E3DE5A69.jpeg

EF5A4F81-38F8-4530-AB4F-E41F57A4A432.jpeg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 5 weken later...
  • 1 maand later...
  • 2 weken later...
2 uur geleden zei dexenbobbi:

Ons nieuwe binnenpaleis is zo goed als af, er komen vandaag nog wat nieuwe accessoires binnen (Ikea kattenbak, ligkussen en een kokosmat om lekker te graven), maar! Kleine vriend Dex springt natuurlijk weer met gemak over deze hoogte heen, dus tijd om iets te verzinnen om de boel te overdekken. Lukt hem overigens ook zonder die doos in de ren hoor. We hebben het nu even opgelost door fleecedekens eroverheen te spannen maar dat wordt wel een hele donkere bedoening.

 

 

F99A57CC-27DB-4785-96D1-ECB7105E6C57.jpeg

 

De foto hier ook nog even gezet, aangezien er een vraag / discussie bij stond heeft die een eigen topic gekregen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 2 weken later...

De ren van CodyNL:

9 uur geleden zei CodyNL:

Nieuwe permanente ren, zonder gevaar voor mijn tafelpoten. Hoop dat hij er niet uit gaat springen ... dat mormeltje zit vol rare fratsen 🙄.

Doos met gat gevult met papier snippers (thanks bunnybunch webshop! 🤣), twee lekkere bedjes, minder hooi dan derde van de bak die er eerst mee gevult was en speeltjes om hem bezig te houden, inclusief stapeltje gedroogde wilgentakken.

 

20190323_212328_zps9zn6cv2r.jpg

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Het nieuwe binnenhok voor Ted. Mijn vriend wou graag een hok dat mooi stond bij de meubels, en dat we konden inklappen omdat wij op een appartement wonen. We hebben het hok helemaal zelf in elkaar gezet 🙂 Het hok is iets kleiner uitgevallen, en dus nu 1,7m2. Ted geniet van zijn hok en kan heerlijk van links naar rechts rennen. En ik voel me niet meer schuldig als hij zijn kooi in moet.

De eerste foto is het hok als het uitgeklapt is en de tweede foto als het ingeklapt is. 

 

IMG_20190415_142058.jpg

IMG_20190415_142205.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
  • 4 weken later...
  • 1 maand later...
  • 3 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .