Ga naar inhoud

Supreme Science selective mededeling


Evee

Aanbevolen berichten

Voor de mensen die geen FB hebben en/of supreme en bunnybunch daar niet volgen, post ik het ook hier even ;)

 

Citaat

 

Mededeling Science Selective Rabbit

We willen u graag informeren over de nieuwe brok van onze Science Selective Rabbit! Door een defect aan onze machine die de Science Selective Rabbit maakte, wordt het product sinds enkele weken op een andere machine geproduceerd. Hierdoor zijn de brokken wat anders van vorm, zijn ze wat donkerder en ruiken ze wat anders, maar het recept is zoals altijd 100% hetzelfde! Dit hebben wij namelijk uitgebreid getest in ons laboratorium in Engeland.

Nu blijkt het zo te kunnen zijn dat uw konijn niet meer direct op de brok aanvalt zoals u gewend was. De ervaring leert dat dit op te lossen is door ongeveer een periode van 7 dagen het nieuwe voer met het oude voer te mengen om zo uw konijn(en) te laten wennen aan de “andere” brok. Natuurlijk kan het zijn dat u geen oude brokken meer in huis heeft. Daarom willen wij u de gelegenheid bieden om bij ons proefzakjes aan te vragen, welke de oude brokken bevatten, om zo deze overgang mogelijk te maken. Dit kan door een mailtje te sturen aan onderstaand adres. We willen nogmaals duidelijk melden dat wij voor 100% kunnen garanderen dat er aan de samenstelling van de voeding niets is veranderd. Mocht u toch nog vragen hebben over deze uitleg, dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 030-6061200 of via mail op ons algemene mailadres info@supremepetfoods.nl.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor de mensen die de supreme fibafirst voeren: op het moment zijn er 2kg pakken waarin een flyer zit dat ze stoppen met de productie van de 2kg verpakking. Supreme heeft gelukkig besloten toch door te blijven gaan met de productie. Wat ik begrepen heb gaat de verpakking wel veranderen, die wordt steviger.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .