Ga naar inhoud

Konijnen vechten


Diertje

Aanbevolen berichten

Dat is te klein, dan hebben ze maar 1 m2.

Je kan een panelenren tegen de kooi aanzetten. Of je gebruikt bijvoorbeeld 2 panelenrennen en zet alleen de onderbak van een kooi er in. Kijk bijvoorbeeld eens op Zooplus.nl voor panelenrennen. Ik zou wel voor een hoogte van minimaal 80 cm gaan zodat ze er niet meteen overheen springen. Een ander soort ren is de starline puppyren.

Voor voorbeelden: 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

15 minuten geleden zei Diertje:

https://www.google.nl/search?q=panelen+ren&oq=panelen+ren&aqs=chrome..69i57j0l3.2697j0j4&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=BZNnjaf9ZveiFM: deze vastkoppelen aan mijn kooi met een net erover ?? Bedoeld u dat ? Dan kan die boven kant ook nog van me kooi af als het goed is want hij staat in de hoek 

Zoiets inderdaad. Deze is denk ik maar 60 cm hoog? Daar kunnen ze wel makkelijk overheen.

Op Zooplus.nl staat ook de "knaagdierenren outback 8-hoekig". Ik zou dan wel voor de ren van 91,5 cm hoog gaan. Die ren is vrij stevig en duwen ze niet zomaar opzij. Je hoeft hem niet in een rondje te zetten, je kan hem ook openklappen. Zo zet je hem dan open tegen de muur en hebben ze meer ruimte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 1-2-2017 at 22:52 zei Diertje:

Maar dan blijft de ren toch niet staan of maak ik die dan vast u bedoeld die 8 hoekige ren toch

Als je de panelen niet allemaal in 1 lijn zet maar bijvoorbeeld in een halve cirkel open tegen de muur blijft hij prima staan. De 8 hoekige inderdaad. Je kan de ren dan aan de muur vastmaken of er gewoon iets tegen zetten om er voor te zorgen dat ze niet tussen de muur en de ren uit de ren glippen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .