Ga naar inhoud

Animal Event 2016


Evee
 Delen

Aanbevolen berichten

6, 7 en 8 mei 2016

Dol op dieren? Dan is Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, voor jou beslist genieten! Je kunt er spectaculaire demo’s en shows bekijken, heel veel leren over bijna alle diersoorten, lekker shoppen voor je eigen dier en meedoen met allerlei leuke activiteiten. Van bijna iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over deze dieren vertellen. En Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Een bezoek aan het evenement is te combineren met een uitstapje met de ‘safaribus’ naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen, waar je de wereld van wilde dieren in kunt duiken.

Voorheen stonden wij met een bunnybunch stand op Animal Event, maar dat doen wij niet meer. Voor ons toch te weinig echte konijnenbezoekers, de hoofdmoot is hondenbezitter, en drie dagen achter elkaar vinden wij toch te lang. Maar een leuk evenement als je van dieren in het algemeen houd, met heel veel demonstraties.

Meer informatie:

http://animal-event.info/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .