Ga naar inhoud

Wilma's blaasproblemen


Eefje

Aanbevolen berichten

Wat lief dat je er aan denkt! De operatie is vandaag. We hebben haar net bij de dierenarts gebracht. Janken natuurlijk.. Ze heeft een grote kooi gekregen en wordt vertroeteld tot ze aan de beurt is, waarschijnlijk om een uur of elf. Kaarsjes branden en duimen dus, pffff

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wilma is niet meer te redden. Ze weten nog steeds niet wat het precies is, maar het is duidelijk dat het niet weggehaald kan worden, dan zouden ze haar hele blaas moeten verwijderen en dat kan natuurlijk niet. Er zitten 2 ruimtes die vergroeid zijn met haar blaas die gevuld zijn met bloed. Haar blaas is heel groot en constant vol, ze verliest vaak wat kleine plasjes, maar kan dit niet reguleren. Al met al heeft ze constant druk op haar blaas en dat kunnen ze niet wegnemen. Ze onderzoeken haar nog even verder, omdat ze het niet kennen, ze hopen er wat van te kunnen leren. Als ze klaar zijn wordt ze ingeslapen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .